5
Domaći fudbal

TO JE TO: Partizan dobio drugo pojačanje ove zime

Objavljeno: 14.01.17 u 10:10

Posle Leandra Tavambe, Partizan je doveo drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Danima se piše, ali danas je definitivno. Partizan je pojačao poziciju levog beka ili levog krila. Novi član ‘parnog valjka’ je Muhamed El Monir. On će se novim saigračima pridružiti koliko sutra.

SVE JE DOGOVORENO: Dok Grobari strepe oko sudbine kluba, novo pojačanje je pred vratima!

Dobra vest za trenera Partizana Marka Nikolića je ta da će levi bek proći cele pripreme u Sloveniji. Sada ostaje da se vidi status Nemanje Miletića, spostski direktor Ivica Iliev je najavio da njegove prodaje neće biti, ali šta će sada crno-beli sa dva veoma kvalitetna leva beka, to jest ko će pristati na to da malo više vremena provede na klupi.

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan stopirao odlazak štopera u Tursku

0
0

5 Komentara

  1. Jbte, STA JE OVO, ‘tacno’ ce nas uefa ‘izbaciti’ iz E., pa MI cemo UGROZITI I REAL I BARSU njihove miljenike, a STA TEK reci o ovoj crvenoj ‘miljenici’ organa.. .!. XXAAXXAA .!. Eno, tvorzic i coks su vec vidjeni kako trce ka nemanj. i MOLE da AV pod OZNAKOM ‘HITNO’ posalje DOPIS organima’ uefe, da se FK P SPRECIII U POHODU NA-SVEEEEE..tj. OSVOJICEMO LAGANO SAMPIONAT SRB., PA SAMPIONAT EVROPE, KUP SRBIJE, MA, SVEEEE .!. XXAAXXAA .!. GAZIIII MOJ PARTIZANEEE…………………………………..

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad zvezda pre par godina nije bila u trecu ligu nece i partizan da je neka druga ekipa pa ajde. Blizancima nesme niko nista

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter