0
Evropske lige

FOTO: as.com

ŠPANSKA PRIMERA: Barsa se igrala na Kamp Nou i petardom rasterala „kanarince“ (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.17 u 18:40

Fudbaleri Barselone u potpunosti su opravdali ulogu favorita u meču protiv Las Palmasa, slavivši rezultatom 5:0 u utakmici 18. kola španske Primere. Bilbao i Leganes odigrali bez golova.

Izabranici Luisa Enrikea su od starta meča preuzeli inicijativu i vrlo brzo došli do željenog vođstva.

Igrao se 14. minut kada je Barselona povela golom Luisa Suareza, posle lepog proigravanja Andrea Gomeša sa desnog krila. Do kraja poluvremena više nije bilo pogodaka iako je Mesi u samom finišu propustio odličnu šnsu da duplira vođstvo domaćina.

Početak drugog dela doneo je kišu golova, a sve je počelo sa Lionelom Mesijem koji je u 52 minutu nadoknadio ono što je propustio u finišu prvog poluvremena. Svega pet minuta kasnije Suarez je drugim pogotkom na meču prednost povećao na 3:0 a sedmominutna „oluja“ Barse završena je golom Arde Turana u 59. minutu.

Ipak Katalonci se nisu zadovoljili ovim rezultatom pa su nastavili i dalje da pritiskaju rivala a za petardu u mreži „kanarinaca“ postarao se Aleš Vidal, deset minuta pre kraja susreta.

Izvor: (Youtube/ALXrecords 2016)

U duelu koji je prethodio ovom meču, Leganes i Atletik Bilbao odigrali su bez golova. Na ovaj način Baskijci su ptropustili šansu da uhvate ozbiljniji priključak za četvrtoplasiranim Atletiko Madridom koji im beži tri boda uz utakmicu manje.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PRIMERA, 18.kolo

Subota

Leganes – Atletik Bilbao 0:0

Barselona – Las Palmas 5:0 (1:0)

(Suarez 14, 57, Mesi 52, Turan 59, Vidal 80)

18.30 Atletiko – Betis

20.45 La Korunja – Valensija

Nedelja

12.00 Valensija – Espanjol

16.15 Selta – Alaves

18.30 Hihon – Eibar

18.30 Granada – Osasuna

20.45 Sevilja – Real Madrid

Ponedeljak

20.45 Malaga – Real Sosijedad

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter