0
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NEVEROVATNO: Hrvatski golman zasut zmijama od strane protivničkih navijača (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.17 u 16:06

Tako to obično biva kada pređeš iz jednog gradskog rivala u redove drugog.
Ovo, 15. kolo, australijske lige je barem za sada obeležio detalj sa početka drugog poluvremena derbija Sidneja u kojem su se susreli Sidnej i Vest Sidnej Vonderersi.

Čim je Vedran Janjetović prešao na stranu gde su navijači domaćeg kluba, zasut je gumenim zmijama, a simbolika je jasna – ova životinja predstavlja izdaju.

Čuvar mreže koji je rođen u Zagrebu je neposredno pre nego što je prešao u gradskog rivala napravio jubilej, 100 mečeva na golu tima čiji se navijači sada sa pravom osećaju iznevereno.

Opravdanje za taj transfer Janjetovića jeste što ga je Dani Vuković dolaskom u Sidnej totalno izbacio iz prvog tima, te je krenuo u potragu za klubom gde bi bio prvi izbor.

Ovom nesvakidašnjem i veoma bizarnom momentu su prisustvovali i nekadašnji igrači Crvene zvezde Miloš Ninković i Miloš Dimitrijević, nekadašnji saigrači Janjetovića koji je sa nekoliko izvanrednih intervencija sačuvao gol Vonderersa.

(Izvor: YouTube/Richard Nigro)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter