5
Domaći fudbal

LEGENDARNI VATERPOLISTA: Evo šta bi Igor Milanović uradio sa ‘večitima’

Objavljeno: 14.01.17 u 00:08

Fudbalski klubovi Partizan i Crvena zvezda u žiži su javnosti zbog ogromnih dugovanja i izbacivanja iz evropskih takmičenja.

Tim povodom se za Kurir oglasio i legendarni vaterpolista, a sada trofejni trener Igor Milanović koji je istakao da Srbiju Partizan i Crvena zvezda brukaju.

– Brukaju se u Evropi, oterali su normalnu publiku, ojačali huligane i troše naše pare – komentari su na društvenim mrežama. Zato – krajnje je vreme da se zavrne slavina Zvezdi i Partizanu! – rekao je Milanović za Kurir i dodao:

– Milioni se ubacuju u sport koji ne drži korak s vremenom. Slab kvalitet, slaba posećenost. U svetu funkcioniše na komercijalnim osnovama, a ovde je prepušten državi. Paradoks koji mi iz malih sportova gledamo godinama.

Da li se slažete sa Igorom Milanovićem?

1
0

5 Komentara

  1. pa sto onda svi vi iz tih sportova ne dignete glas sto nestopirate sva takmicenja dok se neprivatizuju klubovi neka stane sport strajkujte dignite se okupite se pretite da necete ici ni na jedno takmicenje verovatno ce vas podrzati i naroda

    0
    0
    Odgovori
    • aj pogodi jel prlainovic lepo rekao pa ta ista španovićka štepanek i pojedinci mu zapusili usta jedino andrija i đorđevic odbili pare i premije što to nisu ostali napravili što.

      0
      0
      Odgovori
  2. Civek je sve u pravu,ima li iko vise da stane na put ovom zlu.Nemogu da svatim nivinare zasto uopste daju ovakvu oaznju ivim parazitima .Ako si u zvezdi onda si heroj a ako nisi onda te vredjaju pa makar bio i reprezentativac.I naravno obrnuto.Gledam ove mlade ljude u mom kraju umesto da zive zivot oni vredjaju psuju a u ime koga u ime sumljicih ljudi u upravama.Ako nizbokcega drugog onda ih treba vratiti u 3 ligu zbog navijaca koji su bez obraza i morala.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nikako ne treba stavljati u isti kos SD P i sd cz. Da se vec jednom stane na put tom zlu, zvanom cRVENA zVEZDA, koja dobija neuporedivo vise novca (sam premijer je to javno priznao i isticao vise puta) od Partizana, uracunajuci u to i ‘razna sponzorstva’ koja su ‘narucena’ tj. dirigovano im je kome ce da ga daju, a kome NE. Od ukupne pomoci Drzave, sd cz dobija 85%, a SD P 15% !!! Znaci ili ISTO, ili nikome, pa neka se snalazi svako kako ume i zna, ALI u okvirima sportskog fer pleja i ZAKONA, sto sa kkcz ili kkczfmp-om NIKAKO NIJE SLUCAJ, a i sa FKcz !!! DOSTA JE BILO ARCENJA DRZ. NOVCA OD STRANE ABOLIRANOG KADRA U CRVENIM REDOVIMA ZLA !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Mnogi smo svesni toga i potpuno se slazem u svemu sto je u kratko naveo dok je tako da je sve na grbaci drzave, kojoj nisu interes ni zvezda ni partizan…zato treba privatizacija svih klubova pa da vidimo koji gazda ce dozvoljavat jahanje sopstvenog interesa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter