6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GLEDAŠ LI ZVEZDO: Nekadašnji ‘vunderkind‘ blizu Serije A (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.17 u 15:34

Ostalo je da se utanače sitnice, pa sledi selidba Nikole Pejovića u „kalčo“.
Prilično lako se Crvena zvezda, bez razloga, odrekla 19-godišnjeg Pejovića. Talentovani štoper, je prethodnih šest meseci bio jedan od najboljih članova omladinskog tima.

Ipak, dobar učinak momka iz Zemuna je ispraćen od strane prvoligaša iz Italije, a kako saznaje HotSport, ostali su samo detalji do selidbe u Empoli.

DAN D: Zvezda organizovala sastanak, štoper na korak od Ljutice Bogdana (FOTO) (VIDEO)

Delegacija kluba čije boje brane jos dva Srbina, Uroš Ćosić i Rade Krunić načelno se dogovorila sa igračem, a naredne nedelje treba da usledi paraf višegodišnjeg ugovora, pošto je oslobođeno mesto za kupovinu stranca izvan Evropske unije.

Pejović uglavnom igra na poziciji centralnog beka, dok se odlično snalazi i na desnom obodu odbrane kao i na mestu zadnjeg veznog. Nastupao je za selekcije Srbije U17 i U18.

(Izvor: YouTube/Bratislav Cocic COLE)

0
0

6 Komentara

  1. a juce su kupili centralnog beka iz napredka ………… uz sav taj minus umesto da ulazu u klince, 2-3 godine i pokusaju da smanje dug prodajom tih istih klinaca, zvezda i dalje preplacuje strance, raskida ugovore, i isplacuje nove dugove prema tim strancima, da bi dobila licencu ………… rupa bez dna

    0
    0
    Odgovori
  2. tekst je tacan, ova vest se sinoc pojavila u italiji, na njihovom portalu… jos jedna u nizu zvezdinih gresaka kad su u pitanju njena deca…
    prvo vest da je otisao iz zvezde, pa onda da mu nije ni ponudjen ugovor, juce da je u empoliju, a sutra ce biti u juventusu… e moja zvezdo…

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Nije se bez razloga olako odrekla, naprotiv, razlog je postojao, a tice se „UGRADNJE“ i % .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter