1
Domaći fudbal

FOTO: TUTTO JUVE PRINTSCREEN

BOŽINOV ITALIJANIMA: Suspenzija? Predsednik i direktor su rekli da ne brinemo, uveravaju nas… (FOTO)

Objavljeno: 14.01.17 u 14:56

Navijački portal „Tutto Juve“ je putem telefona odradio intervju sa napadačem Partizana.
Sutra se igra veliki derbi u Italiji, na stadionu „Artemio Franki“ će koplja ukrstiti Fiorentina i Juventus, za obe ekipe je u svojoj karijeri nastupao Božinov te su ga se zaljubljenici u tamošnji fudbal setili i kontaktirali.

– Fiorentina je organski jaka, ali mi nije jasno kako je u ovakvoj situaciji. Video sam kako igra, trebalo bi da na tabeli bude tamo gde je Atalanta, uz dužno poštovanje prema tom klubu. Zahvaljujući Souzi, igraju dobar fudbal, ali ne donose rezultate kući kao što to čini Juventus, koji pobeđuje čak i kad igra loše, otpočeo je Bugarin.

TEMA DANA: Svetski mediji bruje o Partizanu (FOTO)

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORTValeVvvvsafdf

Božinov je nosio dres čak sedam italijanskih klubova. Sve je počelo u Lećeu kada je dve godine proveo u školi tog kluba, a kasnije odigrao i svoju prvu debitantsku sezonu. U tom timu se zadržao tri godine, upisao 65 nastupa i bio strelac 16 puta.

– Nevolja za Juventus bi mogao da bude prepun stadion, prisustvo fanova će podići samopouzdanje Fiorentini i biti njen 12. igrač. Ali Juventus ima tri šamiona kao što su Dibala, Iguain i Mandžukić, jedna „prljava lopta“ u 90. minutu pri rezultatu 0:0 može da reši pobednika kada su njih trojica u pitanju, nastavio je Valeri.

Ovaj fudbaler je baš iz „viole“ otišao u Juventus, za Fiorentinu je upisao 36 nastupa i bio strelac osam puta u dve sezone, dok je na pozajmici u „staroj dami“ odigrao 18 duela i pet puta tresao mreže.

– Što se tiče prognoze, ne mogu da pljunem u jela koja sam jeo. Igrao sam za oba tima, bilo mi je dobro i u Firenci i u Torinu, nemam neko predviđanje da sam siguran ko će slaviti. Neka pobedi najbolji, bio je jasan napadač.

Kako se planetom brzo proširila vest o suspenziji UEFA prema Partizanu, ni ovaj razgovor nije mogao da protekne bez pominjanja sporne situacije:

– U Partizanu mi je dobro, trenirao sam redovno individualno i za vreme praznika, pre početka priprema. Nadam se golovima. Izbacivanje iz Evrope? Da, klub je platio kaznu. Rukovodstvo nas uverava da ćemo igrati Evropu. Predsednik i direktor su nam rekli da ne brinemo, rekao je Božinov za „Tutto Juve“.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter