0
Evropske lige

FOTO: Twitter

PONOVO KOD KUMANA: Šniderlin sa ‘teatra snova’ stigao među ‘karamele’

Objavljeno: 12.01.17 u 19:44

Dosadašnji fudbaler Mančester junajteda Morgan Šniderlin potpisao je danas ugovor na četiri i po godine sa Evertonom za početnu sumu od 24,5 miliona dolara.

Šniderlin će tako ponovo raditi sa trenerom Ronaldom Kumanom, sa kojim je dve godine saradjivao u Sautemptonu, odakle je u julu 2015. godine otišao u Mančester junajted.

– Ovde poznajem trenera. Znam da iz mene može da izvuče najbolje, znam njegov stil i znam kako voli da igramo fudbal – rekao je 27-godišnji Šniderlin.

Šniderlinu su u Junajtedu rekli da može da napusti klub, pošto ove sezone nije uspeo da se izbori za mesto u timu kod trenera Žozea Morinja. On je ove sezone igrao samo 11 minuta u Premijer ligi.

– Morgan zaista želi da pokaže koliki kvalitet poseduje i želi da igra pošto je to najbolja stvar za fudbalera. Fudbaleri su rodjeni da igraju utakmice, a ne da sede na klupi ili da budu van ekipe. Ali ovo je za njega novi korak, nova budućnost – rekao je Kuman.

Sa početnih 24,5 miliona evra, Šniderlinov transfer mogao bi da dostigne 29,3 miliona dolara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter