4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOK PARTIZAN ‘ZAGREVA’ MOTORE: Izgleda da je Božinov to uradio mnogo ranije! (FOTO)

Objavljeno: 11.01.17 u 10:22

Bugarski napadač dočekao je okupljanje crno-belih spremniji nego ikada od kako je stigao u Humsku.

Konačno je Valeri Božinov prešao sa reči na dela. Slatkiši, grickalice, gazirani sokovi… Sve je to sada ‘out’ i, barem tako kaže, a i izgleda, izborio se sa tim svojim ‘porocima’.

Sve to dovelo je do izuzetnog rezultata, koji kaže da je bugarski špic smršao čak šest kilograma u odnosu na kraj jesenje polusezone.

KOMPLETIRANJE: Everton stigao, Tavamba ‘sve dalje’ od Beograda

Kada su se svi ugojili tokom praznika, Božinov je jedan od retkih koji je osetno smršao i treba mu čestitati na tome. Jasno je da su pripreme za njega počele mnogo ranije i da je poprilično radio na sebi tokom zimske pauze.

Koliko će mu to pomoći na terenu, ostaje da vidimo na proleće, ali će mu u svakom slučaju značiti, s obzirom da će imati pojačanu konkurenciju dolaskom Leandrea Tavambe.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Božinov je u dosadašnjem toku sezone postigao pet pogodaka, što mu donosi cifru od ukupno 23 gola u crno-belom dresu od kako je stigao leta 2015. godine.

ULEPŠANI PRAZNICI: Fudbaleri Partizana dali primer mnogima (FOTO)

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter