2
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Reprezentativac Konga iz bogate kineske lige blizu Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 10.01.17 u 10:50

Igrač Gvangžua RF, Džeremi Bakila mogao bi da postane novi špic Zvezde.
Dok se pregovara sa Nišlijama oko posla za prelazak Milana Pavkova u Crvenu zvezdu, pojavila se nova opcija za klasičnog napadača crveno-belih koji bi stigao iz Kine.

Reprezentativac Konga Džeremi Bakila je na izlaznim vratima Gvangžua RF, koji predvodi Dragan Stojković – Piksi, i uskoro bi mogao da dođe u Beograd.

Visoki napadač (188 cm) je već igrao u Evropi, a što je najvažnije njegova plata može da se uklopi u budžet šampiona Srbije.

– Nismo doneli konačnu odluku, Bakila ima kvalitete i tip je igrača koji je nama potreban. Dobro ga poznaje i trener Miodrag Božović posto je nastupao za Terek, rekli su za HotSport u klubu iz Ljutice Bogdana.

Sem Tereka i Gvangžua, ovaj fudbaler je igrao za Eskišehirspor, Petrolul, Spartu i mnoge druge klubove, dok je za nacionalni tim Konga upisao 16 nastupa. Za usluge Bakile je kineski klub Tereku platio čak 2.200.000 evra.

(Izvor: YouTube/CNFOOT)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter