0
Evropske lige

RANIJERI MERKA POJAČANJA: Srpski reprezentativac mu je preskup okreće se svom zemljaku

Objavljeno: 07.01.17 u 14:22

Lester u potrazi za pojačanjem u centralnom delu odbrane pikirao Srbina ali im se nije dopala cena, alternativa štoper Sasuola.Fudbaler Šalkea, Matija Nastasić nalazi se na radaru aktuelnog engleskog šampiona ali kako pišu ostrvski mediji, za sada je cena reprezentativca Srbije ono što koči ovaj trensfer.

Igranje u Ligi šampiona je nešto na šta „lisice“ nisu naviknute, pa se igranje u najelitnijem evropskom takmičenju upredo sa Premijer ligom značajno odrazilo na njihove rezultate.

Dok su u Ligi šampona imali odličnu jesen to se nikako ne može reći za nastupe u domaćem šampionatu gde se nalaze tek na 15. poziciji na tabeli, šest bodova iznad opasne zone.

Tim Klaudija Ranijerija već sada je primio skoro jednako golova koliko za prošlu celu sezonu pa je zadnja linija prva ne redu za rekonstrukciju. Prvobitna zamisao italijanskog strčnjaka je bila da poziciju štopera pojača Nastasićem ali kako cena igrača kao i njegova primanja nisu baš mala gleda se i u drugim pravcima.

Kao alternativu srpskom fudbaleru trener Lestera vidi u igraču Sasuola, Frančesku Aćerbiju, koji pruža dobre partije u Seriji A. Ranijeri smtra da bi njegov dvadesetosmogodišnji zemljak bio dobra zamena ukoliko se ne postigne dogovor oko bivšeg fudblera Mančester sitija.

Ipak kako zimska pijaca tek počinje biće tu još dosta prostora za pregovore pa nije isključeno da se srpski defanzivac ove zime vrati u engleski fudbal.

Pripemio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter