4
Domaći fudbal

FOTO: FKPARTIZAN

PREKOMANDA: Mlade nade u timu Marka Nikolića

Objavljeno: 06.01.17 u 12:00

Trener Partizana pozvao dva talentovana igrača rođena 1999. godine na prozivku u ponedeljak.
Pored rezultata i trke za titulu u Partizanu misle na buduće „zvezde“ iz svoje škole. Kako HotSport saznaje trener Marko Nikolić je odlučio da najboljem timu od starta priprema u ponedeljak priključi dva talentovana igrača.

Na spisku se nalaze Strahinja Bošnjak koji igra na poziciji levog štopera i napadač Đorđje Jovanović, koji je nedavno upisao debi protiv Čukaričkog.

Dvojici produkta crno-belih, koje je školovao Dževad Prekazi u omladinskom pogonu, priključiće se sa kaljenja iz Teleoptika, godinu dana stariji, Veljko Birmančević.

0
0

4 Komentara

  1. Koga je to prekazi skolovao ..pa on je dosao na gotovu generaciju..svu perspektivnu decz 98’god.je rasturio..ostavio i doveo 99′ iz ofk….i najgore od svega sebi pripisuje neuradjeno…tu decu trenira tek 4 meseca…ma bre muka nam je od takvih parazita….

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajde samo se bavite igracima koje dezi ista agencija….kako to da nemate informaciju..da je i sava petrov pozvan..na prozivku a najtalentovaniji od svih njih..

    0
    0
    Odgovori
  3. sve pohvale na racun nikolica … svestan da partizan mora da se SAMOFINANSIRA (deo para od dransvera ide u dzepove ubacenih TROJANACA u partizan a mozda i za finanasiranje D.P. (drzavnog projekta … ) ako nista drigo preko poreza … koji D.P. ne placa. i da od titule nema nista, dok je ove vlasti u Srbiji … prava je odluka nikolica da stvara tim buducnosti … D.P.(drzavni projekat) sa kupovinom skupis isluzenih stranaca (plate po 400 000 a za neke i vise … na godisnjem nivou verovatno bez poreza i doprinosa jer se koristi nerezidentni racu .. ) OPLJACKANI i PONIZENI NAROD SVE TO UREDNO PLACA U REDOVNOM ILI SUDSKOM POSTUPKU … dzaba vam sto postaviste ljude iz i oko zvezde u: svim klubovima ( osim metalca iz gornjeg milanovca ), podsavezima, regionalnim savezima, FSS i svim njegovim telima … provera stanja i rada … u srpskom fubalu sledi kad ode ova vlast … kad bilo da bilo … AKO … UEFA i FIFA u zavisnosti od geopolitickih i njenih interesa … sve to i ranije (NE)presece … JSDP I NJEGOVI KLUBOVI ( sem vaterpola ) TREBA DA PREZIVI OVO VREME i STANJE SA UBACENIM TROJANCIMA U PARTIZAN … I ONI CE OTICI KAD ODU I ONI …ljudi koji su sad u i oko zvezde … iz vise razloga: najpre sumnjive proslosti i sadasnjosti , obustevljenih postupaka, zbog poternica … i kao u ovo vrema uspesnih privrednika (uspeh im se zasniva na visokim cenama i losem kvalitetu roba i usluga …) a i stanjem istih u svom okruzenju : kao todoric „IDEJA“ u hrvatskoj ili industrija mesa „MATIJEVIC“ … puno ih ima za nabrajanje … koji su sponzori D.P. od dobijenog velikog profita … deo para ide i za FINANSIRANJE TRULE – PREZADUZENE zvezde. rad i razmisljanje nikolica je opravdano – DOBRO i jedino u ovom trenutku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter