0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

JE L’ I SAD ‘VARKOS‘: Bivši špic Zvezde u Peleovom klubu (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 06.01.17 u 13:00

Ernan Barkos će pojačati ekipu brazilskog Santosa.
Kao da je sve krenulo ovom Argentincu kada se rešio Srbije i crveno-belog dresa, u Zvezdi je na 21 utakmici postigao tri pogodaka kao pozajmljeni igrač Rasinga.

Posle je nastavio od pozajmice do pozajmice, sledeća stanica je bio Hurakan gde je imao sličan učinak, kao i Šangaj Šenhua. Onda je 2009. godine pojačao Šenžen Rubi u kojem je na 14 mečeva postigao isto toliko golova.

(Izvor: YouTube/ZebHD)

Ta polusezona ga je lansirala u svetsku fudbalsku elitu, pojačao je LDU Kito gde je bio odličan, pa ga je otkupio Palmeiras u sezoni u kojoj je debitova za seniorski tim Argentine.

Sve je išlo uzlaznom putanjom dok nije prešao u lisabonski Sporting gde nije dobio pravu priliku, pa je završio u Velezu na pozajmici.

Danas je ovaj čovek u jednom od najvećih klubova Južne Amerike, koji se za njega izborio protiv Atletiko Nasionala koji ga je takođe želeo u svom timu.

Argentinac je doveden kako bi bio jedan od najopasnijih po protivnike u Kopa Libertadores.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter