0
Evropske lige

GDE SU I ŠTA RADE: Jedan od ‘najvećih talenata Engleske’, koji je izvređao Srbe, ušao u anale kiparskog fudbala (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.17 u 19:06

Da li se sećate Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine odigranog 2007. i meča kada je Engleska sa 2:0 savladala prvi tim grupe Srbiju ‘zahvaljujući’ nepoštovanju fer-pleja i bezobraznog napadača ‘gordog albiona’ koji je izvređao Srbe.

Reč je o ‘famoznom’ Metu Derbišajeru, nekada ‘vunderkindu’ engleskog fudbala, a danas 30-godišnjaku na koga su na ‘ostrvu’ zaboravili. On je te 2007. godine postigao pobedonosni drugi gol za Englesku protiv Srbije, iako je defanzivac ‘orlića’ Slobodan Rajković ležao na terenu povređen. Englez je odlučio da ne poštuje fer-plej i postigao je gol. Posle meča je bio toliko drzak da izvređa naš narod i kod nas postane presona non-grata.

– Ne znam šta se dešava i ne mogu da komentarišem njihove igrače, ali svi znamo kakva je zemlja iz koje dolaze i kakvi su im navijači. Saosećam sa svojim saigračima, jer šta su oni krivi navijačima. Svi smo mi ljudska bića – rekao je tada Derbišajer.

(Izvor: YouTube/MitaBK4)

Momak koga su mnogi videli jednog dana u Mančesteru i Arsenalu sada ima ispodprosečnu karijeru, napadač je Omonije sa Kipra. Ipak, danas se ‘upisao’ u anale fudbala na ‘rajskom ostrvu’, pošto je postigao het-trik za svega četiri minuta. Njegov tim je gubio sa 2:0 od Ahnasa, a onda je Derbišajer postigao tri gola u periodu od 71. do 75. minuta…

(Izvor: YouTube/PrimeTel PLC)

Obavezno pogledajte i urnebesan drugi gol Ahnasa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter