12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLE IVANIĆA, KREĆE NOVA TRKA: Partizan silno želi ‘desetku’ Voše, a sada su šanse mnogo veće! (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.17 u 10:01

Već su obavljeni razgovori sa menadžmentom igraca, a Vojvodini su ovog puta ‘vezane ruke’, što ide u prilog Partizanu.

Pored postojećeg kadra treba pronaći i nove adute za prolećne ispite, a kako saznaje HotSport Partizan je pikirao i Aleksandra Paločevića (22) iz Vojvodine.

Vezista je odradio jesenas najbolju sezonu u karijeri, što je zapalo za oko crno-belima i posebno treneru
Marku Nikoliću. Procena trenera je da su kvaliteti momka iz Jagodine potrebni ekipi za ispunjavanje rezultata na proleće.

NEZADOVOLJAN U MOSKVI: Petar Škuletić ponovo oblači crno-beli dres?

Razgovori su već obavljeni sa menadžmentom igrača, a Vojvodini su donekle ‘vezane ruke’, pošto Paločeviću ugovor istice na leto.

Spominjao se i Genk kao opcija, ali prema našim saznanjima trka je za sada otvorena.

(Izvor: youtube / Moja SporTV)

0
0

12 Komentara

  1. Palocevic i Meleg su uigran tandem i najbolje je uzeti kredit od jedno milionce i dovesti ih obojicu! Jednostavno, ne bi mogli pogresiti! Oni bi odmah mogli uskociti kao zamene za Lea i Evertona,odnosno Jevtovica! To treba da odradi direktor Vazura! Ako to uradi, navijaci ce mu dati naklon sa sesirom do kolena!
    Idemo Vazura! Cak Partizan moze da im isplati polovinu iznosa i da ih ostavi,jednog ili obojicu da igraju u Vosi do
    kraja prvenstva!Mislim da Ika i Vazura to mogu odraditi na zadovoljstvo oba kluba i navijaca Pfc.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta ce nam Palocevic ? imamo Marjanovica koji je bolji igrac od njega a nikako ne treba prodati Mihajlovica jer nije on zaboravio da igra gudbal

    0
    0
    Odgovori
  3. dobar igrac treba partizanu. klub se dosada nije pokazao u dovodjenju mladih reprezentativnih igraca..of gacinovica ivanica..nudili su Vojvodina million pa je sad problem 500. a dali su obestecenje za djurdica I platu pa on je skuplji of Leandra ..zato bi se iskupili sa palocevicem kakvo njegovo inostranstvo dve god. u partizanu da ga bog vidi..videcemo kako klub razmislja.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zvezda opet pocinje da gomila igrace kao gnjile kruske za tursiju….Ali ima nesto sto mene decenijama nervira kao pfcfana. Zasto Crnobeli prepustaju celo srpsko trziste Zvezdi da vrslja po njemu i da kupuje dobre igrace za bagatelu. Razumem da imamo Teleoptik akademiju,ipak mora se pomno pratiti i celo srpsko trziste….Sad se Zvezda ustremila na dva vihorna igraca ,Jovanovica i Vukanovica a Partizan ni da mrdne prstom. Znam, Partizan radije forsira svoju decu,ali dok njih sacekas i docekas Zvezda uzima zrele igrace i otima trofeje i pored cinjenice da je fakticki polumrtvac. To je velika greska Partizana. Sto se Palocevica tice, nisam bas siguran da je on igrac tog kvaliteta da se za njega istrese pola miliona evra. Jeste on mlad i zreo igrac vec, i ne moze se na njemu izgubiti taj novac,bolje je ako prodaju vec Necu Mihajlovica da uzmu S.Jovanovica ili Vukanovica jer nam trebaju supersonicni igraci. Ilijev sve ovo o cemu pisem dobro zna,ali ne bi trebao da okleva kad su pomenuta dva momka u pitanju. Treba misliti na vreme nakon odlaska Evertona i Lea.

    0
    0
    Odgovori
  5. Palocevic je jadan od boljih igraca u nasoj ligi,za njega ima mesta i u partizanu i u zvezdi ali mislim da ce on u inostranstvo…

    0
    0
    Odgovori
  6. Ma glupost ne viđenih razmera pa da je u pitanju Meleg pa đene-đene a Paločevoć !? Neka kupi fkd.p a ne mi da guramo lovu u njihovu filijalu ,nama treba dr.MO novi plej igrač nam je potreban ili novi S.Ilić kakav Paločević .Ivice uozbilji se , do sada si radijo vrhuski i ne moj da se kockaš poverenje GROBARA….
    .

    0
    0
    Odgovori
  7. moj komenar je ako uprava uradi taj posao nice odlicno 5.Ali posto Mislim da vest nije proverena onda nista. inace takav igrac partizanu treba I napokon bi klub uzeo nesto na srbskom trzistu . Mislim da je igrac vredan paznje ajde upravo pokazi she.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter