4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KORISTI ‘KREDIT’: Leonardo ne dolazi na početak priprema Partizana

Objavljeno: 30.12.16 u 11:40

Uprava kluba mu je poručila da ne mora da dolazi.

Stekao je Leonardo da Silva Souza veliki kredit kod navijača, ali i Uprave i stručnog štaba Partizana. Zbog toga će, za razliku od ostalih igrača u crno-beloj ekipi, dobiti nekoliko dana više slobodno da bi se dodatno odmorio za prolećni deo Superlige Srbije.

Kako ‘Žurnal’ piše, Leonardo je tražio da ostane nekoliko dana duže u Brazilu i od rukovodstva dobio odobrenje, pa se neće pojaviti 9. januara na prvoj prozivci Marka Nikolića.

NOVI IMIDŽ LJUBIMCA GROBARA: Leonardo, šta ti bi da napraviš ovakvu promenu? (FOTO)

On bi trebalo u Beogradu da bude 16. januara, tri dana pred polazak u Sloveniju gde će Partizan odraditi prvi deo priprema. Drugi će biti odrađen na Kipru, u Limasolu.

Leonardo je pokazao u polusezoni za nama da je ključan šraf Partizanove mašinerije, a koliko znači ‘parnom valjku’ dovoljno govori podatak da je najbolji strelac ekipe, iako igra u veznom redu.

0
0

4 Komentara

  1. ..Moze nam se, TOLIKO SMO JACIII, Leo ce doci samo za tekme sa fk-BANKKKROTOM, da im uvali par komada i TO je TO, TITULA SE VRACA TAMO GDE JE I BILA SVO VREME U PROTEKLE 2 DECENIJE, U NAJBOLJI I NAJUSPESNIJI SRPSKI FK OD STICANJA NEZAVISNOSTI OD YU-FKP .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Moze nam se, TOLIKO SMO JACIII, Leo ce doci samo za tekme sa fk-BANKKKROTOM, da im uvali par komada i TO je TO, TITULA SE VRACE TAMO GDE JE I BILA SVO VREME U PROTEKLIH 2 DECENIJE, U NAJBOLJI I NAJUSPESNIJI SRPSKI FK OD STICANJA NEZAVISNOSTI OD YU-FKP .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter