1
Evropske lige

BENITEZ PRESEKAO: Uvek može da se desi da Mitrović ode, ali neće on nigde!

Objavljeno: 30.12.16 u 12:01

Menadžer engleskog drugoligaša Njukasla Rafael Benitez upozorio je potencijalne kupce iz Premijer lige da nema nameru da se odrekne srpskog fudbalera Aleksandra Mitrovića.

Mitrović je, uprkos tome što nije standardan među „svrakama“, na ceni klubova iz elitnog ranga engleskog fudbala jer ga žele Kristal Palas, Midlzbro i Svonsi.

– Pričao sam sa Mitrovićem, razume trenutnu situaciju i sve je u redu. Zna da Gejl postiže golove i teško je da ga izbaci iz postave. Već sam govorio, ne razmišljam da prodam nijednog igrača, pa ni Mitrovića. Ipak, nikad se ne zna, ali u ovom momentu nismo raspoloženi za odlaske – rekao je Benitez za „The Shields Gazette“.

Mitrović je ove sezone u senci prvog strelca Čempionšipa Dvajta Gejla (17 golova), ali je i pored toga stigao da postigne ukupno pet golova u ligi i FA kupu.

On je u leto 2015. godine stigao na Sent Džejms Park iz Anderlehta za 18 miliona evra, a otprilike isti iznos su sada spremni da plate zainteresovani klubovi.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter