4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI IMIDŽ LJUBIMCA GROBARA: Leonardo, šta ti bi da napraviš ovakvu promenu? (FOTO)

Objavljeno: 29.12.16 u 17:20

Njegov temperament mu nije dozvolio da zadrži frizuru na kakvu su navikli navijači Partizana prethodne jeseni.

Leonardo da Souza Silva je za rekordno kratko vreme kupio navijače Partizana i do kraja jesenje polusezone Superlige Srbije ih uveseljavao svojim bravurama i golovima.

EMOTIVNA PORUKA PARTIZANA: Ana, ti si naš ponos!

Sada, kada je poznato da će sigurno ostati u Partizanu, nalazi se u Brazilu, gde uživa u lepom vremenu, bazenu, plažama… Sa novom frizurom.

Partizanov vezista je odlučio da se ofarba u plavo, tako da sada sa znatno drugačijim imidžom se oglašava putem društvenih mreža.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

0
0

4 Komentara

  1. Ajde,ajde, ne budite cinicni. Nass Leo se malo opustio nakon mitraljiranja srpskih golman, i ne vidim u tome nikakveecudne stvari koje bi izazivale na velike teme. Tacno je da smo navikli na maestra u drugom fazonu, ali to je nebitno. Samo neka on ponovo izbusi komsinicu,aha! Leo the legend, lovely boy of Pfc & Gravediggers!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jednostavno, NECE covek da podseca na „GANA, HOCE DA BUDE BELACCC, K.K.K.O STO JESTE I SVAKU ‘SLICNOST’ S’ „NJIMA“ BRISEEE .!. XXAAXXAA .!. Video je i DOZIVEO u Srb. PRAVE VREDNOSTIII !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter