4
Domaći fudbal

EMOTIVNA PORUKA PARTIZANA: Ana, ti si naš ponos!

Objavljeno: 29.12.16 u 14:49

Povodom odluke Ane Ivanović da okonča igračku karijeru, oglasio se i fudbalski klub Partizan za čijeg se navijača naša teniserka uvek deklarisala.

Klub iz Humske je tim povodom uputio emotivnu poruku sada već bivšoj teniserki, kojom joj zhvaljuje na tome što je uvek ponosno isticala svoju navijačku pripadnost i nije zaboravila odakle je potekla.

-O njoj je pisano, piše se i pisaće se. Mi ćemo dodati da je uvek bila naš ponos, da je talentom, igračkim umećem, lepotom i dobrotom opčinila čitav svet. Uvek je isticala kako i gde je počela karijeru i da je njena jedina navijačka ljubav Partizan! Zbog svega toga želimo da se zahvalimo i da joj u ime miliona navijača crno-belih poželimo sve najbolje u budućnosti. Ana, hvala ti za sve i neka sreća prati tebe i tvoju porodicu! Tvoj FK Partizan- navodi se poruci.

Poznato je da je Ana Ivanović veliki navijač crno-belih, čije je fubdalske i košarkaške utakmice posećivala uvek kada su joj to profesionalne obaveze dozvoljavale. Nedavno je čak i njen suprug Bastijan Švajnštajger uradio isto na njen nagovor.

Sada kada je rekla definitivno zbogom teniskoj karijeri ima će i više vremena da isprati utakmice svog voljenog kluba.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

4 Komentara

  1. sve sto klub radi u poslednje vreme je fantastic no. od oprostaja sa balazicem pa nagrade djurdjevic..pa razgovora sa leandrom I evrtonom pa stimulacija da ostanu pa sa kalendarom pa sa novom pesmom do jubileja zekinog ..I sad sa anom sve je gospodski ..I tako klub vraca imidz. sad je red da ilijev I nikolicu score Tim za leto I evropu ..samo napred napokon se govori o fudbalu.

    0
    0
    Odgovori
  2. ANA-CRNO-BELA KRALJICA (Milica je Carica) !!!
    A ne k’o novak-mustafa, prodao je veru za veceru, Teniski klub Partizan ih je ODHRANIO, SPORTSKI PODIGAO I POSLAO U SVET, A SVAKO PO SVOM OSECAJU CASTI I MORALU VRACA SVOJOJ SPORTSKOJ KUCI I PORODICI !!! ZIVELA ANA-DETE PARTIZANA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Crno bela ku*vica postala je svabica,da je kojim slucajem igrala u Zvezdi pisali bi kako joj ga uv*li svaba nacista,smesna crna sekto za bolje i niste franjevci i nacisti a druge prozivate haha…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter