1
Domaći fudbal

OTPAO MARAŠ: Zvezda vraća štopera koji je pre dve godine nosio crveno-beli dres

Objavljeno: 28.12.16 u 17:35

Crvena zvezda pokušava da posle dve godine vrati aktuelnog igrača novosadske Vojvodine.

Paprena cena za Nikolu Maraša od 400.000 evra, koju je ‘zacepio’ Rad u pregovorima sa Crvenom zvezdom zatvorili su stranicu, a kako je HotSport najavio u planu je Bogdan Planić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Užicanin je proveo šest meseci u crveno-belom dresu, a zbog male minutaže se vrtatio pre dve godine u OFK Beograd. Od letos je u Vojvodini, ali dolaskom nove uprave i odlaskom trenera Lalatovića, štoper ima opciju da napusti klub. Pozivi iz Grčke i Francuske postoje, mada je opcija da bude ponovo na stadionu ‘Rajko Mitic’ primamljiva za defanzivca. Rasplet sledi narednih dana…

0
0

1 Komentara

  1. Alo bre,sabani,ima li neko u klubu,koji se razume u kvalitet igraca?Taj Planic nije imao mesta ni pre dve godine,kao sto nema ni u Vojvodini i jedino u OFK moze da igra a pogotovo sada u Zvezdi nije potreban.Umesto da se pojacavamo,mi oslabljujemo tim,gomilajuci nepotrebno igrace bez kvaliteta.Kakvi Planic ili Pavkov,Milic a pitanje je i koliko Vujaklija moze,posle tolike pauze.Izgleda da se ovim potezima tiula predaje bez prave borbe.Prvo je ostao Bozovic,koji je obican cirkuzant,ne zna da pripremi ekipu,nema kondicionog strucnjaka a igraci mogu da trce do 60.min.,posle pesace.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter