5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PROBELMI U ZVEZDI: Mala minutaža ’tera’ talenta iz Ljutice Bogdana

Objavljeno: 27.12.16 u 15:33

Nakon Avramovskog, odlazak Davida Babunskog je najizvesniji u narednom periodu.
Prvi je Danijel Avramovski zvanično napustio Crvenu zvezdu i otišao u Olimpiju, a njegov zemljak David Babunski želi da napusti crveno-bele zbog male minutaže u proteklih godinu dana. Niko ne voli da bude „statista“ i „greje klupu“, ali realnost je takva da ipak još uvek nema ponuda za Makedonca.

– Avramovski je dobar igrač i čovek, a ovde nije dobio pravu priliku i rastali smo se korektno, šest meseci pre isteka ugovora. Želim mu da uspe u novom klubu, izašli smo u susret igraču da ode u Olimpiju, a za drugog (Babunskog) se čekaju ponude, rekao je za HotSport sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.

Sa bivšim članom Barselone je za sada sve otvoreno, naredne nedelje će pokazati da li će neki od klubova poslati ponudu za talentovanog fudbalera i nekadašnju „zlatnu koku“ Katalonaca.

– Imao sam sastanak sa menadžmentom od Babunskog, predočili su mi da postoje interesovanja, a ako ponuda bude dobra ulsediće rastanak. Konačan rasplet sledi u januaru, zaključio je Raosavljević.

0
0

5 Komentara

  1. FK Crvena Zvezda:

    Sampion drzave 27 puta
    Sampion SR Srbije 1 put
    Pobednik Nacionalnog Kupa 24 puta
    Supersampion (Superkup) drzave 2 puta
    Pobednik Kupa Prvoligasa (Liga Kup) 1 put
    Pobednik Letnje TV Lige Sampiona 2 puta
    Pobednik Interkontinentalnog Kupa 1 put
    Pobednik Kupa Evropskih Sampiona 1 put
    Pobednik Srednje Evropskog Kupa 2 puta
    Pobednik Medjunarodnih turnira 17 puta
    Osvajac Duple Krune 10 puta
    Osvajac Triple Krune 5 puta

    0
    0
    Odgovori
      • 90 % pehara osvojeno u vreme SFRJ kazes ha,ha,koja fantazija. Pa znas li ti sta je 90% uopste? Od ovih gore iznad navedenih trofeja 55 su zvanicni trofeji a posle raspada SFR tj od sezone 1992/93 do 2015/16 Zvezda je osvojila: 8 Titula prvaka drzave i 12 Kupova. Znaci to je od 55 zvanicnih trofeja 20 njih su osvojeni posle raspada SFRJ tj od 1992/93 do 2015/16 sad ti izracunaj koliko je to 10% nije sigurno ha,ha…Ako je 27 trofeja 50% a Zvezda je osvojila 20 onda ti vidi,jos ove godine imamo sanse za titulu jer je +6 a i u borbi smo za kup takodje,ako bi osvojili jedan ili oba trofeja to bi bilo preko 20 trofeja od 50 i nekog znaci skoro pola ha,ha,losa ti matematika…Uostalom kakve veze ima kada su osvojeni u vreme SFRJ ih je bilo 10 puta teze osvojiti nego danas to svi znaju,bitno je da su osvojeni i da nam niko drugi nije ni blizu,smesan si…

        0
        0
        Odgovori
  2. ..a sta je „teralo“ MOUCEA IZ zVEZDE ..verovatno isto-„MALA MINUTAZA“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter