1
Evropske lige

BRZO SNALAŽENJE: Bivši selektor Srbije našao novi posao (FOTO)

Objavljeno: 27.12.16 u 14:53

Tomislav Sivić je postao novi trener mađarskog Mezokevezda.
Nakon što je iznenada dobio otkaz od strane Fudbalskog saveza Srbije, strateg je danas u Mađarskoj potpisao ugovor sa tamošnjim prvoligašem.

Bivši selektor „orlića“ je već bio u kontaktirma sa Upravom Mezokevezda ali je čekao period kada neće imati dodatne obaveze, u vidu obavljanja selektorskog posla.

VELIKO IZNENAĐENJE: ‘Orlići’ ostali bez selektora, naslednik Sivića već poznat?!

Za pomenutu ekipu trenutno nastupa bivši fudbaler Partizana, Branko Pauljević, koji je napozajmici iz Puškaš Akademije.

Mezokevezd je prethodne sezone kao drugoplasirani u drugom rangu mađarskog fudbala ušao u OTP bank ligu, u kojoj je trenutno petoplasirani.

0
0

1 Komentara

  1. Kako je lako nase ljude prevariti…pa savez hteo da ga sutne pre kvalifikacija…pa kao ajde jos jedna sansa….a on se plasira na evropsko…u medjuvremenu trazio ekipu
    .i nasao pa im se zahvalio…to mu je treci put da preko saveza ide preko…covek interes…a ko ce doci…pa opet neki mladi perspektivni…sa puno iskustva…odavno tamo nije koliko i dali znas nego koga poznajes i koliko je mocan…piiiiiii fuge…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter