0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VESTI SA ‘KROVA’: Omladinci Voždovca dobili novog trenera

Objavljeno: 26.12.16 u 14:20

Omladinci Voždovca igraju sjajnu sezonu, dosta zasluga ide na adresu Aleksandra Linte. Međutim iskusni strateg, pojačao je stručni štab prvog tima.

FK Voždovac je vrlo brzo rešio sporno pitanje i na mesto trenera postavio Ivana Tasića. Tasić je imao bogatu igračku karijeru, a uveliko je radio u omladinskoj školi Voždovca, vodeći mlađi tim omladinaca. Na jakom turniru “Brodarac 2016″, sa selekcijom omladinaca uspeo je da dođe do drugog mesta.

Stiže prolećni deo sezone:

– Želimo da potvrdimo uspeh iz jesenjeg dela, ali i sa nedavno održanog turnira. Težićemo ka još boljim rezultatima i da kroz dopadljivu igru skrenemo pažnju još više na sebe, ali i na rad cele omladinske škole. Takođe, pokušaćemo da stvorimo još više kandidata za prvi tim- istakao je Tasić.

Ivan Tasić nije zaboravio na rad kolege:

– Trener Linta je napravio odličan rezultat. Igrama i rezultatima je privučena pažnja javnosti. Na nama je da nastavimo u istom ritmu. Uspešna polusezona je nadograđena rezultatima na turniru Brodarca, gde smo stigli do finala i gde smo na pravi način prezentovali klub. Šansu su dobili i igrači rođeni ’99. i ’00. godine. Pokazali su da na njih klub može ozbiljno da računa u budućnosti. Lično sam zadovoljan odnosom momaka na tom turniru, sada sledi pauza, te mali odmor i kreću nova dokazivanja.

Nova dokazivanja slede, ali i Nova godina, želje uvek postoje:

– Uvek su iste, da smo živi, zdravi i srećni tokom cele godine. Momcima u svim selekcijama želim još više dobrih rezultata.

– Fudbalski rezultati su ti koji su merilo rada i uloženog truda. Klub dosta ulaže u mlađe kategorije i rezultati su vidljivi. Daju nam za pravo da možemo reći da smo na pravom putu, kada je u pitanju rad omladinske škole i celog kluba. Samim tim mi je želja i da nastavimo tako i u narednoj godini – završio je Ivan Tasić, novi trener omladinaca Voždovca

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter