4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKO IZNENAĐENJE: ‘Orlići’ ostali bez selektora, naslednik Sivića već poznat?!

Objavljeno: 26.12.16 u 09:27

Tomislav Sivić dobio je ne tako prijatan novogodišnji ‘poklon’ od Fudbalskog saveza Srbije, u vidu otkaza sa mesta selektora mlade reprezentacije.

Iako je mlada reprezentacija Srbije uspela da opravda epitet evropskog i svetskog omladinskog šampiona obezbedi plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj (od 16. do 30. juna 2017. godine) i to kroz baraž protiv Norveške, ostala je bez selektora koji ju je do toga i doveo.

NA PUTU DA RAZOČARA PARTIZANOVCE: Bivši kapiten crno-belih velika želja poslednjeg tima u kom bi Grobari voleli da ga vide (VIDEO) (FOTO)

Tomislav Sivić dobio je otkaz sa mesta selektora, na iznenađenje mnogih. ‘Orlići’ su opravdali očekivanja i na EP u Poljskoj sledeće godine zakazali duele sa Portugalijom, Makedonijom i Španijom u grupnoj fazi, a protiv njih će igrati sa novim selektorom.

To bi, prema pisanju ‘Monda’, trebalo da bude donedavni šef stručnog štaba Čukaričkog Gordan Petrić, čime bi se nastavila ‘trenerska vrteška’ u Srbiji.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tomislav Sivić bio je selektor mlade selekcije Srbije od jula prošle godine.

0
0

4 Komentara

  1. Bolje resenje od Petrica koji je neiskusan je i Curcic i Lj. Drulovic. Iskusniji su, a Drula poznaje portugalski kao srpski ,a samim tim i spanski. To je jako vazno jer su i Spanija i Portugal protivnici Srbije u grupi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vratite Curcica, on je najbolje resenje. Petric nema iskustva za taj izazov, treba mu najmanje jos tri godine trenerskog staza.

    0
    0
    Odgovori
  3. Auuu,sta se sve radi u nasem fudbalu,pa to je strasno i velika sramota.Ovaj Sivic nije najidealniji,imao je i vrlina i mana ali po cemu je Petric zasluzio i kojim rezultatima je zasluzio to mesto.Jedino sto je drug i bivsi saigrac Save Milosevica,koji nas je ojadio svojim potezima,do sada,prilikom izbora selektora.Tog coveka treba najuriti iz blizine naseg saveza jer je milion puta dokazao da je ljiga od coveka.Petric je dva meseca vodio Cukaricki i to mu je jedini klub najelitnijeg ranga i nicim nije dokazao da zasluzuje takvo mesto.Po potencijalu igraca,mislio sam da ce mo dogurati do finala,mozda i osvojiti EP ali sa ovim selektorom,jako tesko,nije nemoguce ni da grupu ne prodjemo.

    0
    0
    Odgovori
  4. Mnogo dobra vest, plasirali smo se , ali ne zbog selektora, nego zato sto posedujemo veoma, veoma kvalitetne igrace, zbog loseg selektora se moglo desiti suprotno .
    Petric bi bio idealan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter