1
Fudbal

REŠENJE NA VIDIKU: Evo ko je jedan od vodećih kandidata za selektora ‘orlića’

Objavljeno: 26.12.16 u 20:41

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije ostala je bez selektora Tomislava Sivića, a neka od imena potencijalnih zamenika su već poznata.

Kako HotSport saznaje novi selektor ‘orlića’ umesto Tomislava Sivića mogao bi da bude bivši trener Vojvodine i Partizana Zoran Kiza Milinković. Reč je o veoma cenjenom stučnjaku koji je sa Partizanom osvojio jednu titulu prvaka države, a sa crno-belima je igrao u plej-ofu Lige šampiona. Poslednji klub koji je vodio bio je Anortozis. Takođe, Zoran Milinković ima podršku selektora ‘A’ tima Slavoljuba Muslina.

VELIKO IZNENAĐENJE: ‘Orlići’ ostali bez selektora, naslednik Sivića već poznat?!

Podsetimo, mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se pod komandom Tomislava Sivića na Evropsko prvenstvo u Poljskoj narednog leta, a naš tim se nalazi u grupi sa Portugalijom, Španijom i Makedonijom.

0
0

1 Komentara

  1. Zar nije još juče Hotsport,pouzdano saznao da Sivića menja Petrić? Ili licitirate svakog dana sa po jednim imenom,pa ako pogodite…u svakom slučaju,Milinković je mnogo bolje rešenje od Petrića,koji je apsolutni početnik u trenerskom poslu i nikako ne zaslužuje takvo mesto.
    Ako neko ne shvata,zašto se menja selektor,poenta je u tome da treba da se vode određeni igrači,sa kojima Savo Milošević i još neki iz saveza imaju dil i procenat od njihove prodaje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter