1
Evropske lige

MAVUBA OTKRIO TAJNU: Eden Azar na oproštaju od Lila pijan postigao het-trik za pola sata (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.16 u 11:30

Eden Azar sada uživa u blagodetima statusa jednog od najboljih igrača Premijer lige, a zanimljiva je priča koja prati njegov prelazak iz Lila u Čelsi.

Nju je francuskim medijima ispričao Azarov tadašnji saigrač iz Lila Rio Mavuba, koji je otkrio u kakvom je zapravo stanju Belgijanac igrao svoj poslednji meč protiv Nansija.

– Nikada nismo izlazili pre utakmica. Međutim, pre utakmice sa Nansijem znali smo da smo obezbedili treće mesto na tabeli. Eden je organizovao druženje sa saigračima s obzirom da mu je to bila poslednja utakmica za Lil. Celu noć smo pili. Ujutro u 10 sati u sobu mi je ušao Marko Baša i pitao: ‘Šta ti radiš ovde?’ Nisam znao zašto mi to govori, ali tek kada sam video, shvatio sam da se obraća Edenu, koji mu je lepo objasnio da nije imao vremena da ode u svoju sobu. Međutim, to ga nije sprečilo da, iako je bio pijan, za 30 minuta postigne tri gola – otkrio je Mavuba.

Nedugo posle tog meča, Eden Azar je prešao u Čelsi za 38.000.000 evra, a sada je jedan od najboljih igrača engleske Premijer lige.

(Izvor; youtube / Canalul utilizatorului razvanunited)

0
0

1 Komentara

  1. Sve je ok osim Riovog prezimena… Covek se preziva MavuBa a ne MavuDa… Mozda ga je neko pomesao sa Floranom Maludom ali on nije igrao za Lil nego za Lion pre prelaska u Celsi. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter