0
Fudbal

BLIŽI LI SE RASTANAK: Roben na meti ruskog giganta

Objavljeno: 26.12.16 u 20:40

Arjen Roben mogao bi uskoro da promeni sredinu, posle sedam godina provedenih na „Alijanc areni“. Zenit zagrizao za Holanđanina.

Prema saznanjima „Italsportpres-a“ klub iz Sankt Peterburga ozbiljno razmišlja da angažuje tridesetdvogodišnje krilo Bavaraca, kome važeći ugovor sa Bajernom ističe za šest meseci.

Prethodno je izvršni direktor nemačkog šampiona Kralh-Hajnc Rumenige najavljivao da bi klub mogao da ponudi Robenu produžetak saradnje a da li su se predomislili saznaćemo vrlo uskoro.

Navodno cena za koju je minhenski klub spreman da pusti Holanđanina je 10 miliona evra, što Rusima sigurno ne bi predstavljalo problem. Međutim pitanje je koliko je sam igrač spreman da napusti Bajern i ode na istok Evrope.

Holandski reprezentativac je u Bajern stigao u leto 2009. godine iz madridskog Reala, za sumu od 24 miliona evra. Od tada je postao nezamenljivi šraf u mašineriji bavarskog tima, za koji je odigrao 233 utakmice, postigao 121. gol i osvojio praktično sve što se osvojiti može. Da li je došlo vreme za nove izazove?

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter