0
Evropske lige

ODLAZI ’PREKO BARE’: Rukavina kod Veljka Paunovića?

Objavljeno: 26.12.16 u 21:49

Nekadašnji kapiten Partizana mogao bi ove zime da se preseli u Ameriku. Čikago fajer našeg Veljka Paunovića zainteresovan za reprezentativnom beka Srbije, piše „Blic“.

Tridesetjednogodišnji desni bek se u dosadašnjem delu sezone nije naigrao u Viljarealu. Rukavina je za tim sa „El Madrigala“ ove sezone odigrao svega šest utakmica, mahom u Ligi evrope pa se promena sredine čini kao najlogičniji potez.

Kako piše „Blic“ privi u redu za našeg reprezentativca stoji poslednjeplasirana ekipa Istočne koferencije, američke MLS lige, Čikago fajer. Ukoliko dođe do saradnje Rukavina bi se u Čikagu pridružio još jednom bivšem Partizanovcu, Veljku Paunoviću koji predvodi ovaj tim sa klupe i koji je dobro upoznat sa kvalitetima iskusnog defanzivca.

Rukavina je za Viljareal odigrao ukupno 70 utakmica a u „žutu podmornicu“ je došao iz Valjadolida u leto 2014. godine. Pored ova dva kluba nastupa je još i za Minhen 1860, Borusiju iz Dortmunda, Partizan i Bežaniju.

Pripemio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter