3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOĆE LI PARTIZAN REAGOVATI: Fudbaler Zenita se javno nudi Partizanu! (FOTO)

Objavljeno: 25.12.16 u 15:54

Iako igra u redovima ruskog velikana iz Sankt Peterburga, ima životni san da obuče crno-beli dres.

Fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga i crnogorski reprezentativac Luka Đorđević u godišnjem intervjuu za crnogorski portal CDM nije krio svoju veliku životnu želju da postane fudbaler Partizan.

– San mi je odlazak na veliko takmičenje sa reprezentacijom, osvajanje Lige šampiona i igranje u Partizanu. Za Beograđane navijam od rođenja i to je ušlo u krv, a voleo bih naravno da jednog dana dobijem tu privilegiju da nosim crno-beli dres – otkrio je Luka Đorđević za crnogorski sajt ‘cdm.me’.

A MI KRITIKUJEMO MAŽIĆA: Golman izveo odbranu godine, a Čakir ga ‘kaznio’ jer je igrao rukom! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, pitanje je koliko je realan njegov skoriji dolazak u Beograd, s obzirom da je sve standardniji u redovima ruskog kluba.

– Šansu kod Lučeskua sam dočekao najspremniji do sada u karijeri. Uz to sam stekao i iskustvo. Velika je stvar kada jedan klub poput Zenita veruje u vas. Jako sam zadovoljan što sam deo takvog kluba i jedva čekam da napravim novi korak napred i postanem standardan u ekipi Zenita. Jesu me povrede u jednom delu sputale. Međutim, kao u svim teškim trenucima imao sam podršku bliskih ljudi. Radim mnogo kako bi povreda bilo što manje – istakao je Đorđević.

Inače, Đorđević ima 22 godine, igra na poziciji napadača, a u Zenitu je od 2012. godine i od tada je bio na pozajmicama u Tventeu i Sampdoriji. U reprezentaciji Crne Gore odigrao je četiri utakmice i postigao je jedan gol.

Screenshot_7

0
0

3 Komentara

  1. dali je taj momak za partizan pitanje je sad. drugi moramo da se resimo djurdjic I bozinova pa onda stevanovic I mihajlovica otisli su gogua I balazic mozda ode I jevtovic. trebalo bi da skinemo velike plate a I nesto da zaradimo ..onda iz vidjenog treba nam vezni I desni vezni. e sad se pominju. vulicevic. I miletic po menu mogu odmah da idu ..treba nsci zamene jer je sad momenat za uigravanje za leto. sve sto treba za leto treba sad uraditi.ovo sto su uradili za Leandra I Everton a je odlicno. bravo samo napred I samo treba prica o fudbalu nista drugi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter