5
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda FK

ADŽIĆ IMA REŠENJE ZA ŠTOPERA ZVEZDE: Treba ga dovesti, vrhunski igrač, brz i neprelazan!

Objavljeno: 25.12.16 u 16:53

Mladi fudbaler Crvene zvezde ima rešenje za Miodraga Božovića.

Otkrovenje crveno-belih u jesenjoj polusezoni Luka Adžić je u intervjuu za sajt Crvene zvezde, između ostalog, dao predlog Upravi i stručnom štabu kog bi igrača trebalo da dovede.

U pitanju je njegov veliki prijatelj i ‘klasić’, Nikola Pejović, koga je Adžić ‘na sva zvona’ nahvalio.

Pejović je moj najbolji prijatelj još iz perioda kada smo zajedno igrali za petliće. Ne zato što mi je prijatelj, već zato što je vrhunski igrač, njega vidim u budućnosti kao Zvezdinog štopera. Smatram da našoj ekipi nedostaje baš takav igrač, brz je, odličan u odbrani, pored njega protivnički igrači ne mogu da prođu – nahvalio je Pejovića Adžić.

– Odlično se razumemo na terenu. On je igrao desnog štopera, a ja levo krilo i svakom prenosnom loptom je išao na mene. To smo uvežbali i odličan smo tandem, zato bih i voleo da njega vidim u prvom timu – rekao je Luka Adžić.

Ovde pročitajte kompletan intervju Luke Adžića objavljen na sajtu Crvene zvezde.

0
0

5 Komentara

  1. Bavim se vec dugo menadzerskim poslom u inostranstvu, gledao sam ovog deckica vise puta i odusevljen sam, miran na lopti, perfektna prenosna lopta i ima tehniku plejmejkera a igra stopera, cini mi se da je najbrzi u mladjim kategorijama. Dokaz da je srpski fudbal u kurcu je upravo on posto je po meni trebao od prosle godine u seniorski tim

    0
    0
    Odgovori
  2. …treba PRVO resenje za raspali i prezaduzeni tj. jos malo pa SKROZZZ ‘mrtav’ klub, za stopera je najmanji problem u OVOM TRENUTKKKU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter