0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PETRIĆEV OPROŠTAJ OD ČUKE: Nadam se da sam ostavio trag

Objavljeno: 24.12.16 u 21:32

Čukarički i Gordan Petrić su sporazumno raskinuli saradnju nakon tri meseca.
Nakon što se tim sa Banovog brda zahvalio strategu, Petrić je po povratku iz inostranstva iskoristio priliku da isto učini u drugom smeru.

– Zahvaljujem se igračima na čelu sa kapitenom Igorom Matićem, stručnom štabu, ljudima koji rade u klubu i koji su imali strpljenja i volje da rade sa mnom. Poručio bih mladim igračima i igračima koji ‘kucaju’ na vrata prvog tima da budu pametni, mudri, uporni, da ostvare svoje ciljeve i da na kraju svoje karijere budu ‘domaćini’, rekao je Petrić.

TRI MESECA JE BILO DOSTA: Petrić ‘ugrejao‘ klupu Lalatoviću

Bivši fudbaler Partizana je još iskoristio priliku da zahvalnost pruži predsedniku Obradoviću, direktoru Matijaševiću i potpredsedniku Mirosavljeviću na ukazanoj šansi da, kako kaže, potvrdi ono što zna i nauči ono što ne zna.

– Nadam se da sam ostavio trag u klubu, pre svega kao čovek a onda i kao trener, zaključio je Gordan Petrić.

Svakog dana se očekuje da četvorogodišnji ugovor sa Čukaričkim potpiše Nenad Lalatović, kako je HotSport ekskluzivno najavio.

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Potpisan ugovor na četiri godine

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter