0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLAZAK IZ VOŠE: Bez Ašćerića u nastavku sezone

Objavljeno: 24.12.16 u 11:56

Posle promene na klupi Vojvodine uslediće određene izmene i u igračkom sastavu. Napadač i klub dogovorili raskid saradnje.

Poslednjih nekoliko godina novosadski klub je tokom zimske pijace drastično menjao svoj sastav a izuzetak izgleda neće biti ni ovaj januarski prelazni rok. 

Prva velika promena u Vojvodini bila je ona na klupi, gde je Nenada Lalatovića zamenio Dragan Ivanović a sada su na redu i promene u igračkom kadru, gde je takođe došlo do prvog odlaska.

Naime Nikola Ašćerić i novosadski klub dogovorili su raskid saradnje pa će strelac četiri pogotka u jesenjem delu šmpionta biti slobodan u izboru nove sredine.

Po svemu sudeći to neće biti jedini odlazak sa „Karađorđa“ a sledeći koji stoji na izlaznim vratima je iskusni Darko Puškarić, koji već ima nekoliko ponuda iz inostranstva i klub mu neće praviti smetnje. 

Sve u svemu u Voši se ponovo očekuje jedna burna zima, kada je u pitanju prelazni rok. Ostaje da vidimo u kakvom će sastavu dočekati proleće.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter