2
Evropske lige

KALINIĆ ZAPREPASTIO EVROPU: Svi pričaju o neverovatnom potezu hrvatskog fudbalera! (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.16 u 09:52

Fudbalski svet je u neverici posle, nažalost, nesvakidašnjeg poteza fudbalera Fiorentine Nikole Kalinića.

U eri fudbala kada i najbolji igrači sveta poput Kristijana Ronalda, Nejmara, Suareza ili Mesija traže faul i jedanaesterac za najmanji kontakt, hrvatski fudbaler Nikola Kalinić odlučio je da napravi revoluciju.

U sinoćnoj utakmici protiv Napolija na ‘Artemio Frankiju’ koja je završena rezultatom 3:3, Kalinić je u jednom momentu pao na zemlju pokušavši da obiđe Pepea Reinu i sudija Paolo Taljavento je pokazao na ‘belu tačku’.

OBRADOVAO MIHU: Pogledajte sjajnu asistenciju Adema Ljajića za pobedu Torina (VIDEO)

Na usporenom snimku se videlo da kontanta apsolutno nigde nije bilo i da se golman Napolija sa razlogom bunio zbog dobijenog žutog kartona, a onda je na scenu stupio Kalinić.

Sam je ispunio pravdu, pokajao se zbog pokušaja da iscenira penal i rekao sudiji Taljaventu pravu istinu. Na očigled svih, videli smo i primer fer-pleja, na kakav, nažalost, nismo navikli u svetu fudbala.

Zato je danas taj potez tema dana, ne samo na ‘čizmi’, već i u ostatku Evrope. Kapa dole!

(Izvor: youtube / FootballGoal7)

0
0

2 Komentara

  1. ne mlati previse,mesi i nejmar nikad ne kukaju,ili simuliraju za penal kao kristijano,ko gleda barselonu redovno zna o cemu pricam…..inace svaka cast momku

    0
    0
    Odgovori
  2. Respekt za ovog momka,pogotovo sto to nije uradio kad njegov tim vodi sa vise golova,kao sto neki to rade.Ovde je sve bilo u igri i na kraju nereseno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter