4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAVRŠEN PRVI POSAO: Partizan prodao jednog od najboljih ove jeseni! Poznata je i cifra… (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.16 u 23:31

U sitne sate stiže nam informacija o prodaji igrača koji je eksplodirao ove jeseni, a koja je potvrđena od strane čelnika Partizana.

Ovih dana kroz razne izjave i intervjue najavljuje se da će Partizan gotovo izvesno biti jači u 2017. godini, ali dok je do sada doveo samo napadača Leandrea Tavambu, već je ostao bez dvojice standardnih prvotimaca.

Prvi je Gregor Balažic, Slovenac kome je istekao ugovor sa Partizanom, dok je drugi prema pisanju ‘MozzartSporta’ Alen Stevanović.

BURNO U HUMSKOJ: Isključena dva člana Skupštine kluba

Krilni vezista koji je posle puno kritika u prvoj polovini 2016. godine, fudbalski ‘eksplodirao’ u jesenjoj polusezoni Superlige Srbije, dogovorio je transfer u Tursku, potvrđeno je iz crno-belog kluba.

Nije poznato ime kluba, ali se prenosi da će iznos transfera biti 500.000 evra, što je duplo manje od cifre koju je Partizan tražio.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Alen Stevanović je u Partizanu odigrao 45 utakmica i postigao je svega šest golova.

Pamtiće se njegov gol u derbiju protiv Crvene zvezde na stadionu ‘Rajko Mitić’, ali i nedavni protiv kruševačkog Napretka kada je doneo trijumf od 3:2 ‘parnom valjku’ posle zaostatka od 0:2 uz igrača manje.

(Izvor: youtube / Moj Partizan)

(Izvor: youtube / Ja sam Deo Partizana)

0
0

4 Komentara

  1. definitivno se ovakvim potezima sahranjuje se fudbal u srbiji za rad sitnih licnih interesa……
    u sustini bitno je da je menadzer maznuo cifru ako ce a uspe u stranim klubovima je nebitna stvar

    0
    0
    Odgovori
  2. dobro jer pocelo stevanovic je nedorecen I nemoze nam pomoci na leto u evropi. sad Jo’s mihajlovic..bozinov..djurdjic.I jevtovic..da nam donesu mir u drugom delu sezone.

    0
    0
    Odgovori
    • Donece vam mir u drugom kolu neko iz Zvezde kad vas napuni na Marakani,tako da ce mirujete do leta a tada ponovo u sezoni kupanja neka svetska velesila iz Poljske,Irske ili Izraela,poslace vas nakon prvog kola na suncanje.

      0
      0
      Odgovori
      • Vi ne možete ni Valetu da napunite, a da je ne pokradete. A potom LUDOGOREC, SASUOLO, i PARTIZAN… … … šta ono bi? Da je Mažić u derbiju sudio kako treba puki biste 3:0!!!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter