0
Evropske lige

FOTO: www.ca2015.com

VIDAL: Kada igram loše, razumem kritike

Objavljeno: 22.12.16 u 15:10

Fudbaler Bajerna iz Minhena Arturo Vidal rekao je danas da prihvata kritike trenera i navijača kada loše igra i da se nada trofeju Lige šampiona ove sezone.

Bajern je sinoć pobedio Lajpcig sa 3:0 i osvojio titulu jesenjeg šampiona u Bundesligi. Posle te utakmice trener nemačkog šampiona Karlo Ančeloti kritikovao je Vidala. Italijanski trener rekao je da Čileanac nije igrao dobro i da za njega može da se nadje zamena u timu, ali da se nada da će Vidal u narednom periodu igrati bolje.

– U redu je kada me kritikuju kada igram loše… Uopšte me nisu kritikovali cele godine. Trudim se da igram najbolje što mogu. Nema problema, Ančeloti je broj jedan i mislim da sa njim možemo da osvojimo Ligu šampiona, rekao je Vidal, preneo je španski AS.
 
Posle sinoćnjih utakmica 16. kola u Bundesligi je pauza do 20. januara, a Vidal je rekao da se raduje odmoru posle naporne godine.

– Utakmice su se nizale od januara i radujem se pauzi. Neću putovati u Čile za praznike jer želim da se odmorim. Imam 15 dana da se oporavim. Ovo je bila skoro savršena godina sa četiri titule. Samo je nedostajao trofej u Ligi šampiona, a njega želimo ove sezone, rekao je Vidal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter