8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OTIMANJE ’VEČITIH’: Partizan i Zvezda poslali ponude za Ibanjeza!

Objavljeno: 22.12.16 u 11:24

Kako turski mediji pišu, Partizan i Crvena zvezda su spremni da vrate Luisa Ibanjeza u Superligu.
Trabzon je pre samo šest meseci za Argentinca izdvojio 1,4 miliona evra i već je, nezadovoljan kupljenim, spreman da ga proda.

To će pokušati da iskoriste dva najveća srpska kluba. Kako novinari iz Turske javljaju, crno-beli su za beka poslali ponudu od 350.000 evra, dok je Zvezda spremna da Ibanjeza vrati na pozajmicu. Sem srpskih, mnogi argentinski klubovi su zainteresovani za usluge ovog igrača.

Trabzon za bivšeg fudbalera crveno-belih traži pola miliona evra, što bi moglo da predstavlja problem timu iz Humske.

– S obzirom da u klubu nije dobio šansu da pokaže zbog čega je doveden, ne želim da razgovaram o nikakvoj prodaji u ovom trenutku. U obzir dolazi isključivo pozajmica u klub koji ga želi pod uslovima koji nisu ispod ugovora koji ima. Klubovi koji su me kontaktirali od mene su dobili uvek isti odgovor: Javite se Trabzonu, s njima razgovarajte o pozajmici! Ovakvu situaciju nisam doživeo celu svoju karijeru kao agent. Da klub za igrača plati toliko obeštećenje i da mu toliki ugovor, a da mu ne omogući na terenu da pokaze zbog čega je doveden. Ali, to je već problem kluba, a ne igrača, rekao je za Mocart Sport Darko Alegić, menadžer fudbalera.

Ibanjez je za Trabzonspor u turskom prvenstvu nastupao samo pet puta.

0
0

8 Komentara

  1. Luco je isuvise veliki igrac,da bi presao u tako mali i u Srbiji ogromnoj vecini najomrazeniji klub.Uostalom,sam je izjavio da u Srbiji za njega postoji samo Zvezda.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nadam se da je ovo samo novinarska patka,ili poturanje od strane Turaka i da ovakav fudbaler nece proci ni blizu stadiona Partizana.

    0
    0
    Odgovori
    • Što pitaš grobare? Pitaj tvog „tatu“ Čovića! On mu je bio i tada dok su krali na Kosovu i sada dok troše ukradeno u Beogradu – gazda.

      0
      0
      Odgovori
  3. NI SLUCAJNO U SVETINJU, pa on je klasican primer ‘igraca’ koji je u nasoj premi’er ljigi ‘najbolji’, a kada se igra za i u Evropi NIGDE GA NEMA-NE POSTOJI i tada se pokaze na delu i dokaze SVE ono o cemu na sportskim portalima pisemo MI GROBARI, a to je, da je nastelovano nase prvenstvo i da UEFA POD HITNO MORA DA IZVRSI INTERNACIONALIZACIJU Srpskog fudbala i crveni raspali fk posalje u zasluznu 4 im razvojnu ligu, posto je evidentno da za PRVU-NISUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter