0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

IBANJEZ JASAN: U Srbiji za mene postoji samo jedan klub

Objavljeno: 22.12.16 u 22:01

Argentinski fudbaler i ljubimac navijača Zvezde, Luis Ibanjez demantovao da je postoji ponuda Partizna za njega.

Tokom današnjeg prepodneva Srbijom je prostrujala informacija, koju su objavili turski mediji, a ona je glasila da je Partizan poslao ponudu Trabzonu za bivšeg fudalera Crvene zvezde, Luisa Ibanjeza.

Ipak u razgovoru za „Večernje novosti“ Argentinac je tu vest odlučno demantovao, tvrdeći da nema veze sa istinom.

-Sve su to dezinformacije. Niti su ljudi iz Trabzona razgovarali sa mnom o prekidu saradnje ili bilo kakvom interesovanju nekog drugog kluba, niti postoji ponuda Partizana –  izjavio je za „Novosti“ Ibanjez i dodao- – Za mene u Srbiji postoji samo jedan klub , Crvena zvezda. Ako se budem jednog dana vratio u srpski fudbal biće to samo na „Marakanu“.

Popularni Lućo je u Trabzon stigao letos, kao jedan od najboljih fudbalera Zvezde, u čijem je osvajanju titule učestvovao sa 10 pogodaka i 14 asistencija. Međutim u Turskoj se nije baš najbolje snašao pa se već sada razmišlja i o eventualnom pronalasku nove sredine. Kako Argentinac tvrdi u Trabzonu baš i nije naišao na razumevanje trenera, koji ga je brzo otpisao.

-Ne znam šta da mislim, ali suština je da mi trener nije pružio priliku da se nametnem i dokažem. Otkad sam stigao samo jedan trening sam preskočio zbog povrede, radim 100 odsto, po svim parametrima sam među pet najspremnijih igrača u timu… Šta je tačno po sredi ne znam, trener me je za sve ovo vreme samo jedanput pozvao na razgovor u kancelariju.- tvrdi Ibanjez.

Cela ova sitaucija jako teško pada Argentincu koji kaže da se nikad gore nije osećao u karijeri.

– Nisam srećan što ne igram jer sam prvi put u karijeri u ovakvoj situaciji. Ali, s druge strane imam još tri godine ugovora sa Trabzonom i oni se pitaju za sve. Svaki rad se isplati, imam strpljenja i nadam se da ću pokazati kvalitet – zaključuje Lućo.

U međuvremenu demant o intresovanju za Ibanjeza stigao je i iz samog Partizana, čije je čelnike ova vest iznenadila koliko i igrača. 

Pripremio:Vladimir Kolarik

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter