1
Domaći fudbal

NOVI ODLAZAK SA MARAKANE: Došao kao veliki talenat, odlazi bez prave šanse

Objavljeno: 21.12.16 u 15:26

Posle Danijela Avramovskog i njegov zemljak napušta redove crveno-belih.

Mladi makedonski reprezentativac, David Babunski, nalazi se na izlaznim vratima Marakane. Igrač koji je u Zvezdu došao iz mlađih kategorija Barselone, kao veliki potencijal nije dobio pravu šansu u šampionu Srbije pa će fudbalsku sreću potražiti drugde.

U poslenje vreme kružile su informacije da su za Babunskog zainteresovani Dinamo iz Zagreba i ljubljanska Olimpija ali će prema pisanju „Makednosnkog sporta“ ofanzivni vezista najverovatnije završiti u Švajcarskoj.

Ukoliko se obistini pisanje makedonskih medija Babunski bi postao saigrač još jednom bivšem Zvezdašu,  Milanu Vilotiću ali nekadašnjem fudbaleru Partizana Mirlemu Sulejmaniju u Jang Bojsima.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

1 Komentara

  1. jedan igrac koji ima mesta u yang boysima, nema mesta u nasoj ligi ………….. to je ona klasika kod nas da svaku utakmicu igraju 11 istih igraca, nema taktickih izmena, nema rotacija, i ako si kvalitetan fudbaler neces dobiti sansu dok neko neistegne lozu ili slicno …………… steta sto ode momak bez pruzene sanse

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter