0
Evropske lige

STEFANO POLI: Inter može do Lige šampiona!

Objavljeno: 20.12.16 u 10:07

Trener fudbalera Intera Stefano Pioli izjavio je danas da veruje da ekipa može da obezbedi povratak u Ligu šamopiona posle šest godina i upozorio rivale da imati najviše ambicije naredne sezone.

Inter posle 17. kola italijanske Serije A zaostaje sedam bodova za trećeplasiranim Napolijem, ispred kluba sa San Sira su još Atalanta, Milan, Lacio, Roma i Juventus, ali trener „nero-azura“ smatra da razlika nije nenadoknadiva.

– Liga šampiona? Zbog tog cilja sam i došao, verujem da možemo. Imamo kvalitet, ali i prostora za veliki napredak. Handanović, Ikardi i Miranda su lideri tima, a na leto sam dobio obećanja Suning grupe (vlasnici Intera iz Kine prim. aut) da ćemo dovesti velika pojačanja za napad na trofeje – rekao je Pioli za Gazetu delo Sport.

Fudbaleri Intera i ove sezone beleže promenjive rezultate, padaju na „malim“ utakmicama, ali u poslednje četiri utakmice podigli su formu i zabeležili tri pobede.

U narednom kolu, sutra, Inter ima pravi ispit na svom terenu jer dolazi Lacio, nekadašnji klub trenera Piolija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter