0
Evropske lige

FOTO: juventus.com

„STARA DAMA“ NAPRAVILA VELIKI POSAO: Bonući produžio ugovor, Kaldara za budućnost

Objavljeno: 20.12.16 u 10:26

Reprezentativac Italije produžio ugovor sa Juventusom do 2021. godine. Alegri snimio štopera Atalante. 

Parafom na novi ugovor Leonardo Bonući stavio je tačku na špekulacije da bi u predstojećem prelaznom roku ili najkasnije na leto mogao da promeni sredinu.

Za stamenog italijanskog defanzivca veoma su bili zainteresovani Mančester siti i Čelsi koji su bili spremni da za njega izdvoje i do 60 miliona evra. Ipak od svega toga neće biti ništa. Juventus ni ne pomišlja da se odrekne jednog od najvaćnijih prvotimaca a i sam igrač je srećan u Torinu i nije raspoložen za promenu sredine.

Potvrda o produžetku saradnje stigla je i od samog igrača koji se nedugo posle potpisa oglasio porukom na Tviteru.

  • Izabrao sam da ostanem kući, gde sam postao veliki među velikima. Imam samo jedan cilj, da pobeđujem.- napisao je Bonući.

 

Nakon što su rešili goruće pitanje i zacementirli bedem ispred Bufonovog gola, iz uprave Juventusa okrenuli su se i budućnosti. Kako pišu italijanski mediji Juventus je već uveliko otpočeo pregovore sa Atalantom oko otkupa Matija Kaldare a špekuliše se da je transfer dogovoren za sumu između 15-20 miliona evra, plus bonuse. Takođe prema postignutom dogovoru dvadesetdvogodišnji štoper se ne bi odmah preselio u Torino već bi nastavio da igra za tim iz Bergama i u narednih godinu do dve dana, u zavisnosti od odluke Juventusa.

Kaldara ove sezone beleži sjajne partije a o tome dovoljno govori podatak da na sedam od jedanaest susreta na kojima je nastupio, Atalanta nije primila gol. Član je i mlade reprezentacije Italije za koju je zbeležio devet nastupa.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter