0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVI ZA MILOJA: Trsteničani igraju za Zvonka Milojevića, odazvao se i veliki Saša Ilić

Objavljeno: 20.12.16 u 13:19

Trstetik će 27. decembra biti poprište nove humanitarne utakmice, za pomoć legendarnom golmanu Crvene zvezde Zvonku Milojeviću kome je novac neophodan za lečenje povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Plemeniti ljudi i dalje postoje, a oni nisu zaboravili na legendarnog golmana Zvezde, Zvonka Milojevića za koga se često priređuju razne humanitarne akcije. Naredna takva akcija organizovana je u Trsteniku, gde će 25. decembra bivši ali i sadašnji fudbalski asovi odigrati humanitrni meč, od koga će sav prikupljen novac biti prosleđen za Zvonkovo lečenje koje nije jeftino.

-Milijević je ljudska i sportska veličina. Najmanje što možemo da učinimo je da povremeno organizujemo akcije kako bismo mu pomogli i nadam se da će primer nas iz Trstenika da slede i u ostalim krajevima Srbije. Lečenje je skupo, svaki dinar znači. Pozivam sve ljude iz sporta, nebitno na klupsku opredeljenost da u nedelju dođu, biće prisutan i Zvonko.-  izjavio je Stojan Antić koji je ujedno i organizator ove plemenite akcije.

Duel fudbalski asova neće biti jedini sadržaj ove akcije. Pred centralni dogaćaj na teren će najpre istrčati najmlađe kategorije fudbalskog kluba Trstenik PTT, a zatim će takođe uslediti nastup KUD-a „Sveti Nikola“ kao i susret omladinaca Trajala i domaćina.

„Meč šampion“ na kojem će se pojaviti nekadašnji saigrači Milojevića kao i brojni prijatelji počeće od 19h.

Za Miloja će zaigrati: Dragiša Binić, Nenad Jestrović, Branko Bošković, Nenad Kovačević, Nemanja Vučićevič, Dragan Bogava, Milivoje Vitakić, Bojan Miladinović i mnogi drugi.

Takođe pozivu se bez razmišljanja odazvao i legendarni kapiten Partizana, Saša Ilić, koji je po ko zna koji put pokazao da je kako igračka tako i ljudska veličina.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter