0
Evropske lige

RAPSODIJA SRBA ZA KRAJ GODINE: Miroslav Radović igra kao u transu (VIDEO)

Objavljeno: 18.12.16 u 21:27

Radović i Nikolić ponovo vodili Legiju do pobede.

Fudbaleri Legije iz Varšave upisali su drugu „peticu“ za redom. Oni su na svom terenu, na oproštaju od svojih navijača u 2016. godini savladali ekipu Gornjika sa 5:0 u utakmici 20. kola poljskog šampionata.

Najzaslužniji za ubedljiv trijumf Legije ponovo su bili Miroslav Radović i Nemanja Nikolić. Nikolić je bio trostruki strelac pošto je bio precizan u 5, 58. i 76. minutu. Kod drugog gola asistirao mu je Radović, koji se upisao u strelce u 20. minutu duela. Konačan rezultat Legija – Gornjik 5:0 postavio je Kasper Hamalainen u poslednjim trenucima susreta.

To je deseti trijumf Legije u Ekstraklasi, posle kojeg zauzima treće mesto na tabeli sa 35 boda, četiri manje od liderskog tandema Lehija – Jegjelonija. Ekipa iz Varšave nastupa i dalje u Evropi, a u februaru je očekuje dvomeč protiv Ajaksa iz Amsterdama u Ligi Evrope.

Radović je tako već postigao devet golova od povratka u Legiju početkom septembra. On je uz dva pogotka madridskom Realu, bio i dvostruki strelac u duelima sa Pogonom i Pjastom, a mrežu je zatresao i protiv Krakovije i Slaska. Nikolić je dao 13 golova.

Na redu je zimska pauza do 11. februara, kada će se Legija sastati sa Gdinjom u 21. kolu Ekstraklase.

(Izvor: youtube / E-motion)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter