1
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

KINEZI RUŠE SVE GRANICE: Nude pola milijarde za Mesija!

Objavljeno: 16.12.16 u 12:42

Kako prenosi britanski „Skaj sports“, kineski prvoligaš Habei speman je da Argentincu ponudi neverovatnih 100 miliona evra po sezoni.

Kinska Superliga odavno je prestala da bude destinacija za poznate fudbalere u poznim igračkim godinama, već se iz godine u godinu sve više trudi da postane konkurentnija evropkom fudblu. Možda njihovi timovi i liga nemaju bogatu fudbalsku tradiciju kao oni sa starog kontinenta ali izgleda da u izobilju imaju nešto oko čega se današnji fudbal okreće a to je novac.

Prema ostrvskim medijima, kineski prvoligaš Habei pokušaće basnoslovnom sumom novca da privuče jednu od najvećih zvezdi svetskog fudbala Lionela Mesija. Kinzi su spremni da Argenticu ponude petogodišnji ugovor vredan pola milijade evra i pokušaju da iskoriste nesuglasice koje u poslednje vreme petostruki osvajač znatne lopte ima sa Barselonom.

Međutim ostaje veliko pitanje koliko je argentiski reprezentativac i pored vrtoglave sume spreman da zaigra u Aziji a po pisanju špnskog „Asa“, on je trenutno ipak bliži protužetku saradnje sa Kataloncima.

Koliko su u pravu videćemo.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

1 Komentara

  1. Jadni narod umire od gladi sirom planete a za ove polipismene ljude se utrkuju ko ce vise platiti…svaka cast na talentu ali zar to vredi ovolike pare..sve je poslo u k….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter