Regionalna liga ponovo je ‘zapalila’ Balkan, a posle izjava čelnika oglasili su se i navijači tri od četiri najveća kluba bivše SFRJ i u glas rekli – NE!

Delije su već više puta izrazile svoj stav o mogućem formiranju Regionalne lige, a danas su ga ponovile u Surdulici. Kako bi poruka bila što jasnije prenesena, najverniji navijači Crvene zvezde su prekinuli meč u Surdulici na pet minuta uz skandiranje rekli šta imaju o mogućim dvobojima sa Hajdukom, Dinamom, Sarajevom, Vardarom i ostalima. Evo kako je to izgledalo u Surdulici:


(Izvor: YouTube/Volim Sport TV)

Oglasili su se i navijači Dinama popularni Bed Blu bojsi koji su kao i Delije protiv Regionalne lige.

– Nikakva jugo-liga ne dolazi u obzir, zanima nas samo Hrvatska – rekao je jedan od vođa navijača tima sa Maksimira.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Navijači Hajduka, popularna Torcida je svoje rekla na poslednjoj utakmici HNL uz poruku ‘je**la vam regionlna liga mater’, a sada se oglasio i sekretar navijačke grupe.

– Apsolutno smo protiv bilo kakvog takmičenja s klubovima iz bivše Jugoslavije. Kažu da se diže kvalitet fudbala, da je to dobra ideja. To nas ne zanima. Zbog svih događaja iz prošlosti, s njima ne želimo u nikakvu ligu – rekao je Damir Grujić.

Sada se čeka još reakcija Grobara, a nju ćemo dobiti najverovatnije sutra kada Partizan na svom stadionu dočekuje Spartak.