23
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

ŠTA ĆE SAD UEFA: Delije prekinule utakmicu u Surdulici zbog Regionalne lige, oglasili se Bed Blu bojsi i Torcida (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.16 u 19:58

Regionalna liga ponovo je ‘zapalila’ Balkan, a posle izjava čelnika oglasili su se i navijači tri od četiri najveća kluba bivše SFRJ i u glas rekli – NE!

Delije su već više puta izrazile svoj stav o mogućem formiranju Regionalne lige, a danas su ga ponovile u Surdulici. Kako bi poruka bila što jasnije prenesena, najverniji navijači Crvene zvezde su prekinuli meč u Surdulici na pet minuta uz skandiranje rekli šta imaju o mogućim dvobojima sa Hajdukom, Dinamom, Sarajevom, Vardarom i ostalima. Evo kako je to izgledalo u Surdulici:

(Izvor: YouTube/Volim Sport TV)

Oglasili su se i navijači Dinama popularni Bed Blu bojsi koji su kao i Delije protiv Regionalne lige.

– Nikakva jugo-liga ne dolazi u obzir, zanima nas samo Hrvatska – rekao je jedan od vođa navijača tima sa Maksimira.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Navijači Hajduka, popularna Torcida je svoje rekla na poslednjoj utakmici HNL uz poruku ‘je**la vam regionlna liga mater’, a sada se oglasio i sekretar navijačke grupe.

– Apsolutno smo protiv bilo kakvog takmičenja s klubovima iz bivše Jugoslavije. Kažu da se diže kvalitet fudbala, da je to dobra ideja. To nas ne zanima. Zbog svih događaja iz prošlosti, s njima ne želimo u nikakvu ligu – rekao je Damir Grujić.

Sada se čeka još reakcija Grobara, a nju ćemo dobiti najverovatnije sutra kada Partizan na svom stadionu dočekuje Spartak.

0
0

23 Komentara

  1. Mi da smo hteli igrati sa hajdukom i dinamom,(namerno malim slovima),ne bi se raspala bivsa Yugoslavija,medjutim setite se samo Maksimira i svakoga gostovanja u „splitu“ nasih Srbskih klubova i bice vam jasno sve,ali nazalost mnogi tada i nisu bili rodjeni ili jesu ali bili isuvuse mali da bi to pamtili… NE TREBA NAM takva liga to bi bilo jos gore nego sto je pre bilo.. 🙁

    0
    0
    Odgovori
  2. Nerazumem ove bolesne umove zgrazavam se na reci pojedinaca od strane navijaca Cigana i Grobara vidim da su skroz odlepili gde bi ste bili da vam vecito ova bedna drzava pomagala gde Beogradska zona bre u uprava vam je sam kriminalac do kriminalca i vi se time dicite ona kradja od juce to do sada nisam video ono je strasno i vi se veselite tako ce i danas biti i vi posteni pokrijte se usima sram vas bilo bando lopovska

    0
    0
    Odgovori
    • Пошто си још мали, а знаш да куцкаш по тастатури, искуцкај ко има више титула за време Миљана Миљанића. Срам те било, да устанеш док спомињеш такву легенду!

      0
      0
      Odgovori
  3. Pa mi vec igramo Regionalnu ligu godinama!!! Jedini klub iz ex Yu drzave, tj Hrvatske je Partizan koga tovarimo redovno!!! Vishe nam i ne treba

    0
    0
    Odgovori
    • Cekaj ako si ti meni brat blizanac od oca Tita pa ti si onda? Pa i ti si Hrvat. Hrvoje brate preterano seres el znas? Ciju Zvezdu nosite na grbu? Jaooo sad ce da kmecu. Nista ajmo 3 2 1 ….. Saaaad!!!

      0
      0
      Odgovori
  4. Ma drhte im gace od Zvezde. Glup naslov, novianr amater.
    Nista bitno ne moraju da urade, samo da ih ugase zbog duga koji je preko 60 mil e. Rese problem jednim potezom.

    0
    0
    Odgovori
  5. Sta ce Zvezdi Evropa , ona i ovako jedva ceka da ispadne u sezoni kupanja. Dovoljne su njima nase oranice i premijerove namestaljke.

    0
    0
    Odgovori
  6. Igraće se ta liga hteli to vi svi ili ne… Vreme je da vi svi lažni nacionalisti ostavite taj svoj lažni nacionalizam za svoju sobu i svoju tastaturu. Hvala Bogu da će da se igra i hvala Bogu da se vi ništa ne pitate. Hoćemo jake utakmice i da vidimo konačno kako se kotiramo u ligi bez nameštanja i bez kombinacija 3 za 3 i bez filijala i bez prijateljskih utakmica.

    0
    0
    Odgovori
  7. Ma kakva zajednička liga, kakvi bakrači. Da li bi unaprijedilo sport na prostorima ex-YU. Naravno, NE.
    Eto Evropa se mnogo brine što naši klubovi tavore i žele da nam pomognu, a tamo su napravili Ligu Šampiona koja se iz proljeća u proljeće razlikuje za nekih 1%. Klubovi isti, malo Mesi, Neimar i Miler promijene frizure i to je ta razlika u odnosu na sezonu prije. Sav novac dijele između sebe, a ovo je samo još jedna podvala te pogane „Evrope“.

    0
    0
    Odgovori
  8. BBB, Torcida, Delije,Grobari, Firma – Vi ne trebate ni fudbalu, ni klubovima, ni balkanskoj ligi. U stvari vi ne trebate nikome i ko vas sta pita. Pun sam vise vas nacionalista, huligana… koji ne date da se igra fudbal a na stadion dolazite najmanje zbog istog. Jadni i mi sa vama koji vam sve to dozvoljavamo.

    0
    0
    Odgovori
    • Kakvu ti Evropu sanjas. Mislis da ce ti se vrata tih tamo njihovih takmicenja otvoriti ako odigras Balkansku ligu….pa i dalje ces biti topovsko meso. Prvo kolo i kraj. Zato jer su sve ove drzave u buli, sirotinja…a ta bogata Evropa nam i dalje salje podvale i vazelin. Nase je samo da se sagnemo ….

      0
      0
      Odgovori
      • Hoces da kazes da je Zvezda prosle godine igrala top 8 u EL zbog strahovito kvalitetnih utakmica protiv Konstantina, a ne protiv Cedevite i sl. Znas onu komparaciju prideva – glup – glupsi – ti

        0
        0
        Odgovori
  9. Ne cudi me sto su zvezda i dinamo prvi digli glas, verovatno da u regionalnoj ne bi imali garantovane titule od strane premijera drzava i sudjenje kakvo sad imaju.

    0
    0
    Odgovori
  10. Kako im ABA liga ne smeta?Koga zanima mišljenje nekih propalih kriminalaca i narkomana,hoću da dođem na stadion i uživam u dobrom fudbalu,a ne da gledam Surdulicu,Javor…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter