0
Fudbal

TRANSFER BOMBA: Novi Hrvat na pragu Barselone

Objavljeno: 13.12.16 u 10:49

Mada se očekivalo da će i poslednje godine svoje karijere provesti u Donjecku, Darijo Srna će uskoro postati novi igrač Barselone.
Pao je dogovor na relaciji Španija – Ukrajina, Hrvat će dobiti ugovor od godinu i po dana na zimu, a u redove Katalonaca preći na letnjem prelaznom roku 2017. godine.

Jedina stvar koja treba da se ugovori do zvanične potvrde jeste plata Srne koji će od leta biti veliko pojačanje za odbranu Barse.

Dogovori idu sporije jer kapiten Šahtjora nema menadžera, te ga u pregovorima sa Barselonom zastupa Igor Štimac, nekadašnji selektor „kockastih“.

Srna je iz splitskog Hajduka 2003. godine prešao u Šahtjor za koji je odigrao 319 utakmica, takođe je nastupao za sve kategorije hrvatske reprezentacije i u seniorskom timu igrao 134 puta.

Ono što ovaj transfer čini još interesantnijim jeste potez Rinata Ahmetova. Vlasnik Šahtjora će Srnu pustiti bez obeštećenja kako bi hrvatski reprezentativac ispunio svoj životni san. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter