0
Evropske lige

TRAMPA NA POMOLU: Moguća rezmena Rome i Čelsija

Objavljeno: 13.12.16 u 15:00

Prema saznanju italijanskih medija moguća rokada u veznom redu dva kluba.

Kako piše italijanski ‘ Ii Tempo’ Roma je zainteresovana da u zimskom prelaznom roku u svoje redove dovede Seska Fabregasa, koji se ove sezone baš i nije naigrao u dresu ‘ plavaca’. Zauzvrat bi u drugom smeru mogao da pođe Rađa Naingolan, koji pruža sjajne partije u Seriji A, čime je na sebe privukao pažnju brojnih moćnih klubova.

Poznato je da je belgijski reprezentativac već duže vreme na radaru Antonija Kontea i da bi ga ovaj vrlo rado video u svojim redovima. Sa druge strane italijanski stručnjak bi mogao da pusti Fabregasa koji nije u prvom planu kod njega a kako nje voljan da pojačava konkurenciju u Premijer ligi, vrlo je moguće da se dogovori upravo sa rimskim klubom.

Takođe se u nekim kombinacijama pominje i univerzalni defanzivac ‘ Vučice’, Antonio Ridinger koji je takođe zanimljiv klubu iz Londona ali za sad trampa Fabregas- Naingolan ipak deluje realnije. Šta će od svega toga biti saznaćemo uskoro.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter