1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENE KOD ‘LALA’: Skupština FK Vojvodina odbila predlog Upravnog odbora

Objavljeno: 13.12.16 u 21:43

Skupština Fudbalskog kluba Vojvodina odbila je večeras na vanrednoj sednici predlog promene Statuta kluba koji je podneo Upravni odbor, na čelu sa predsednikom Vojislavom Gajićem.

Tim povodom Dragoslav Zbiljić predsednik Poslovnog tima koji je finasira klub podneo je ostavku na sve funkcije u klubu.

Vanrednoj sednici FK Vojvodina, koja je održana u Amfiteatru SPENS-a, prisustvovalo je svih 55 članova, a predlog Upravnog odbora o izmenama i dopunama Statuta kluba, koje su predviđale ukidanje mesta direktora i generalnog sekretara kluba, odbijen je većinom glasova jer je za njega glasalo samo 13 delegata.

S druge strane prihvaćen je predlog novog Statuta koga je predložila grupa od 25 članova skupštine.

Nakon sednice predsednik Upravnog odbora FK Vojvodina Vojislav Gajić je, na pitanje novinara da li ostaje pri odluci koju je saopštio na jučerašnoj konferenciji za novinare, da će ukoliko njegov predlog ne bude prihvaćen ceo Upravni odbor podenti ostavku, rekao da će se sutra održati sednica UO i da će na njoj biti donete odluke o daljim koracima.

– Ovo je demokratski proces, videćemo sutra šta će se desiti, možda druga strana bude imala neki novi predlog, videćemo sutra šta će biti – rekao je Gajić.

Predsednik Poslovnog tima FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić jasno i nedvosmisleno je rekao da podnosi ostavku i da od sutra više neće biti ni na jednoj funkciji u novosadskom superligašu.

– To je lično moja odluka. Ja sam principijelan čovek, juče sam najavio da ću, ukoliko predlog promene Statuta ne bude podržan od strane Skupštine, podneti ostavku i to ću i učiniti – rekao je Zbiljić.

0
0

1 Komentara

  1. Ma vam samo vlada R.S može da pomogne na čelu sa premijerom , na budžet ne može te ,jer je tu proekat .Ali ima on keca u rukavu tu je on, precednik olipijakosa da napravi novi fmp-e …

    …NEŠTO JE TRULO !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter