2
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Praznik za Grobare i Delije, a onda jedan od najvećih fudbalskih derbija

Objavljeno: 11.12.16 u 08:45

Očekivano veoma bogat sportski program je pred nama, a danas će uživati svi ljubitelji južnoameričkog fudbala, pošto se igra jedan od najvećih svetskih derbija.

Naravno, za početak ono što gledaoce u Srbiji najviše zanima. Program otvaraju fudbaleri Čukaričkog i Partizana. ‘Brđani’ žele da ostanu u borbi za plej-of, sa druge strane crno-beli ne smeju da ‘kiksnu’, jer bi Crvena zvezda u tom slučaju odmakla na ‘plus osam’. Čukarički je poslednjih godina bio najnezgodniji rival za Partizan, te će duel na Banaovom Brdu biti veoma zanimljiv. Ko ne može na Brdo, onda uz Arena sport jedan.

Kada se završi fudbalski derbi počinje onaj košarkaški, trenutno najveći u ABA ligi. Crvena zvezda gostuje Budućnosti. Biće zanimljivo videti može li Zvezda prvi deo sezone da završi bez poraza sa 13 pobeda. Utakmica u Morači počinje od 19 časova uz prenos na Areni sport.

Na istom kanalu samo ‘dvojci’ odmah posle košarke možete da se uključiti na Monumental u Buenos Ajresu gde će snage da odmere ekipe Rivera i Boke. O tradiciji, vatrenosti i napetosti na ovim mečevima je izlišno govoriti.

Kada je reč o Sport klubu tu bismo izdvojili duele Premijer lige gde u derbiju kola Mančester junajted dočekuje Totenhem. Nešto kasnije Liverpul igra sa Vest Hemom, dok Čelsi od 13 časova dočekuje VBA.

Eurosport je rezervisan za Bundesligu, a derbi se igra u Gelzenkirhenu gde Šalke dočekuje Bajer Leverkuzen. Meč je na programu od 17.30.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter