1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

RUSKI NOVINARI: Zvezdin kapiten među najgorima ikada

Objavljeno: 11.12.16 u 22:27

Ruska štampa je Aleksandra Lukovića stavila na prvo mesto najgorih transfera Zenita.
Aktuelni kapiten crveno-belih je ovo priznanje stekao zbog toga što, kako ruski mediji navode, nije ništa pokazao u svetlo plavom dresu ekipe iz Sankt Petersburga. Ruske kolege još dodaju da su se tog prelaznog roka 2012. godine za njega otimali Zenit i Spartak, ali nije dugo prošlo kada je Moskovljanima u stvari laknulo.

Luković je često menjao pozicije u ruskoj ekipi, nije mogao da se ustali i često je pravio katastrofalne greške kažu ruski novinari kojima nije prvi put da nekog srpskog fudbalera proglase najgorim pojačanjem.

Pre Aleksandra Lukovića to je bio još jedan nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Uroš Ćosić, koji nikada nije pokazao najavljivani talenat.

Pored njih dvojice, u timu najgorih pojačanja su se još našli: Alehandro Domingeš, Bruno Alveš, Fatih Teke, Alesandro Rosina, Mikael Lumb, Nikolas Penjaililjo, Sebastijan Pujgrenije, Luiš Neto i Fernando Meira.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter