3
Fudbal

FOTO: YouTube

AU, BRE, LOLO: Autogolu Smiljanića se divi i smeje cela Australija, centarfori ne znaju ovako (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.16 u 00:13

Bivši kapiten Partizana Milan Lola Smiljanić obeležio je kolo australijske A lige spektakularnim autogolom.

Naime, njegov Pert doživeo je poraz od Njukasla 2:1 na svom terenu. Nažalost, Srbin je postigao odlučujući autogol za pobedu gostiju, iako je Pert vodio golom još jednog Partizanovca Nebojše Marinkovića. Ipak, glavna vest je gol Lole Smiljanića, koji je reagovao u stilu najboljih centarfora, ali je zatresao sopstvenu mrežu. Pogledajte evroautogol Milana Lole Smiljanića.

(Izvor: YouTube/Best News)

Potom pogledajte i evrogol koji je postigao Nenad Marinković, ali nažalost to je anulirao i stavio u minus njego sunarodnik.

(Izvor: YouTube/Football Score)

0
0

3 Komentara

  1. Prvo je posle onog derbija kada su pobedili Zvezdu izjavio da dok je on u Partizanu nikad nece izgubiti od Zvezde,onda je dobio par puta po tamburi od te iste Zvezde,onda se otisnuo vani gde nije imao neke uspehe,vratio se u Partizan opet izgubio par derbija pa je oteran i sada otisao na kraj sveta i daje autogolove hahaha,karma je cudo…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter