0
Evropske lige

PLAKANJE OD SMEHA: Kako Venger pokušava da nasamari Ozila i Sančeza za novi ugovor (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.16 u 12:43

Venger kao žena, radnik u kineskom restoranu, a čak je pokušao da ih prevari ‘dovođenjem Mesija, Vidala, Rojsa i Suareza’…

Arsenal definitivno zavisi od dvojice igrača. Mesut Ozil i Aleksis Sančez su ‘oslonac’ tima Arsena Vengera i baš zato francuski stučnjak čini sve kako bi ih zadržao u Londonu mnogo duže nego što ih veže trenutni ugovor.

Fantastičnu parodiju na tu temu napravili su dobro poznati komičari sa ‘jutjub’ kanala ‘442oons’ koji su na vrlo duhovit način predstavili Vengerovu misiju da prevari Nemca i Čileanca kako bi potpisali nove ugovore.

‘RONALDINJO, ŽAO NAM JE’: Šapekoense iz neverovatnog razloga odbio najveće svetske zvezde!

Tako je Venger prvo bio prerušen u ženu, zatim u radnika u kineskom restoranu, a na kraju je i uspeo da dobije njihove potpise kada im se zakunuo da je doveo Mesija, Suareza, Rojsa i Vidala

Ispostavilo se na najnovijoj igrici FIFA, ali šteta po Vengera, pa su Ozil i Sančez to uradili nevidljivim mastilom Tomasa Milera.

Pogledajte sami, sigurno ćete se nasmejati:

(Izvor: youtube / 442oons)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter